Kreatorka Bojana Jovetić predstavila prvu kolekciju

“Svi komentari su bili pozitivni i uglavnom je zaključak da ima modela za svačiji ukus”
1 komentar(a)
Ažurirano: 26.10.2016. 18:41h

Bojana Jovetić prije dva dana u beogradskom klubu Drugstore predstavila je svoju prvu modnu kolekciju “First Temptation”, kroz samostalnu reviju, a kako je kazala za “Vijesti”, veoma je zadovoljna i reakcijom publike i organizacijom.

“Sve je proteklo kako treba, što mi je posebno bitno, jer je ovo bilo moje prvo predstavljanje. Imala sam veliki tim koji mi je pomogao da sve bude onako kako sam zamislila. Bilo je puno emocija i to je ono što mi je najbitnije, što sam uspjela da izazovem to kod publike”, ispričala je ona.

“Svi komentari su bili pozitivni i uglavnom je zaključak da ima modela za svačiji ukus”, kazala je ona i dodala da se sada posvećuje predstavljanju u Crnoj Gori, koje će biti 2. novembra u okviru Fashion Connectiona, na imanju Knjaz, te da se nada da će biti jednako uspješno.

“Naziv 'First Temptation' dosta govori i o tome šta me je inspirisalo, a ujedno je i poruka koju nosi sama kolekcija - izazov.

Za mene je sve ovo bio veliki izazov i moja velika inspiracija su upravo dame koje vole izazov i koje ne osjećaju strah da ispolje sebe”, pojasnila je ranije Jovetić, koja je pripremila više od 30 kreacija.

Galerija

Bonus video: