Bobar i Vukelj: Ostvarili smo san

Oduševljena sam svim što sam zatekla u Njujorku, naročito novim poslovnim ponudama i reakcijama publike, organizacijom i cijelim brendom Fashion Week u tom gradu”, kazala je Bobar
93 pregleda 1 komentar(a)
Njujorška nedelja mode, Foto: Privatna arhiva
Njujorška nedelja mode, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.09.2016. 18:33h

Crnogorski dizajneri Sanja Bobar i Ibrahim Vukelj, predstavili su se prije dva dana na Nedjelji mode u Njujorku, gdje su tamošnjoj publici pokazali svoje kolekcije.

“Oduševljena sam svim što sam zatekla u Njujorku, naročito novim poslovnim ponudama i reakcijama publike, organizacijom i cijelim brendom Fashion Week u tom gradu”, kazala je Bobar.

Prema riječima predstavnika Nacionalne modne komore Crne Gore, ona je nakon revije u Njujorku dobila ponudu da svoju kolekciju još jednom predstavi u SAD, na Nedjelji mode u Los Anđelesu.

Vukelj, koji je rodom iz Crne Gore, ali živi i radi u Americi, takođe je zadovoljan predstavljanjem na prestižnoj modnoj manifestaciji.

“Baš kao i Sanja, i ja sam ostvario svoj san. Predstavio sam kolekciju u gradu u kojem sam rođen i gdje sam odrastao. Sve što sam radio, radim u znak sjećanje na mog pokojnog brata”, kazao je dizajner.

“Večeras mi je puno srce! Hvala Srđi (Lubardi), hvala Svetlani (Horvat, predsjednica Nacionalne modne komore Srbije) što su mi ovo omogućili”, izjavio je Vukelj nakon revije.

Kako je ranije za “Vijesti” objasnila portparolka Nacionalne modne komore, Snežana Ivanović, odlazak crnogorskih dizajnera na Nedjelju mode u Njujorku, omogućila je NMK Srbija.

“Zahvaljujući ugovoru koji je Nacionalna modna komora potpisala sa Moda Srbije, putem platforme Art Hear Fashion USA, od ove godine dizajneri Montenegro Fashion Weeka su u mogućnosti da predstave svoje kolekcije na prestižnim nedjeljama mode kao što su one u Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju i Vašingtonu”, kazala je Ivanovićeva.

Bobar i Vukelj, predstavili su svoje kolekcije istoga dana kada, između ostalih, i Oskar de la Renta i poznati brend Sherri Hill, a u Angel Orensanz sali, koja se nalazi na Ist Sajdu u Njujorku.

Bonus video: