Slovenačka dizajnerka otvorila veče, u pauzi pjevao Slavko Kalezić

Tokom noći, svoj rad publici predstavila je i Milena Vujačić, čiju su kolekciju pretežno činile toalete za maturske večeri kao i brendovi Mavi i Antony Morato by Paradiso.
82 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2016. 22:04h

Modnu manifestaciju “Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro”, zatvorila je noćas u Capital Plazi, Donka Stankovski, inače bivša manekenka i glumica, koja se kao dizajnerka prvi put predstavila upravo u Crnoj Gori.

“Nekada sam radila kao manekenka, a posljednjih godina sam više u žiriju na izborima, radim na televiziji, u serijama i filmovima, ali moda me je uvijek vukla. Ranije sam mislila da nisam spremna, ali sada sam odlučila i rekla da moram pokušati”, ispričala je Stankovski.

“Pokušala sam, pošto mi je prva kolekcija, da u njoj bude i glamura i svedenih haljina”, dodala je ona i istakla da će joj cilj u narednim kolekcijama biti da kreira odjeću koju mogu da nose i krupnije dame.

Posljednje večeri crnogorske Nedjelje mode, svoje kreacije predstavila je i Tijana Todorović čija kolekcija nosi naziv “Pedeset nijansi bijele”.

“Cijenim crnogorske gospođe, oni su moji vjerni klijenti duži niz godina i nadam se da će ova revija doprineti povećanju interesovanja”, rekla je Todorović.

“Zaštitni znak ove kolekcije su bile haljine koje su u isto vrijeme svedene i čedne, ali i senzualne. Dakle bez provokativnosti po svaku cijenu”, poručila je ona.

Čast da otvori posljednje veče maifestacije pripalo je slovenskoj dizajnerki Mirjam Bernard Vargi, čije su kreacije na pisti ponijele bivše i aktuelne crnogorske misice.

“Mislim da je publika ovo doživjela vrlo dobro, po mom mišljenju, jer aplauzi nisu prestajali. Svaka čast ostalim dizajnerima, ali ipak je moja kolekcija bila nešto novo što je moglo da se vidi u Crnoj Gori. Drago mi je što sam bila dio manifestacije i hvala organizatorima što su me pozvali”, rekla je nakon revije Varga.

U pauzi između revija, publiku je animirao glumac i pjevač Slavko Kalezić, koji je izveo obrade numera “Uptown Funk” i “Formation”, ali i u 30 sekundi nagovijestio kako će zvučati njegov novi singl.

“To je bio dio novog singla 'Space', koji radim u saradnji sa Momčilom Zekovićem i Dejanom Božovićem i to je moja prva saradnja sa crnogorskim muzičarima. Energija je bila fantastična”, kazao je za “Vijesti” Slavko, kojeg je publika pozdravila glasnim aplauzom nakon poziva na “slavljenje različitosti”.

Prema njegovim riječima, singl će biti objavljen tokom maja, a publika može očekivati još iznenađenja od njega.

“Uradili smo dvije verzije. Već tri mjeseca smo u radu, sad je sve u postprodukciji, a nadamo se i spotu”m, nagovijestio je on.

Tokom noći, svoj rad publici predstavila je i Milena Vujačić, čiju su kolekciju pretežno činile toalete za maturske večeri kao i brendovi Mavi i Antony Morato by Paradiso.

Galerija

Bonus video: