Kejt Blanšet u najboljoj haljini na Oskaru

Modni urednik Instajl magazina Erik Vilson zaključio je da je dodjela nagrada Američke filmske akademije bila takmičenje golih ruku i da bi vez i milje uskoro mogli da budu definisani kao večernje haljine
66 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2016. 12:27h

Glamurozna 88. dodjela Oskara počela je defileom nominovanih i ostalih zvanica na crvenom tepihu ispred Dolbi teatra u Los Anđelesu.

Iako nije osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu "Kerol", modni kritičari smatraju da je glumica Kejt Blanšet, kao i prethodnih godina, nosila jednu od najljepših haljina večeri - mint plave boje sa floralnim aplikacijama iz kolekcije Armani Prive.

Ljepotica bala, kako ju je prozvao "Harpers bazar", bila je mlada Alisija Vikander u prljavo žutoj haljini marke Luj Viton.

Glumica Šarliz Teron pojavila se u Dior haljini crvene boje dubokog dekoltea.

Ovogodišnja najbolja glumica Bri Larson primila je Oskara u modroj Guči haljini Alesandra Mikelea, sa kaišem naglašenim strukom.

Runi Mara nosila je elegantnu haljinu Živanši Rikarda Tišija, ručno rađene čipke.

Pjevačica Lejdi Gaga, poznata po svom ekscentričnom stilu, pojavila se kao i prošle godine u bijelom, u odevnoj kombinaciji koja se može definisati kao večernja haljina sa nogavicama, a koju potpisuje njen stilista Brendon Maksvel.

Glumac Džerard Leto, prema ocjeni "Harpers bazara" bio je najbolje odjeveni muškarac večeri. Leto je nosio crno odijelo sa potpisom Alesandra Mikelea za Guči, sa crvenim cvijetom umjesto tradicionalne leptir-mašne.

Oskarom nagrađeni Leonardo Dikaprio nosio je crno odelo Armani, kao i devetogodišnji Džejkob Trembli, zvijezda filma "Soba".

Glumac Edi Redmejn, nominovan za najbolju mušku ulogu u filmu "Dankinja", bio je u elegantnom crnom odijelu, sa sakoom od pliša Aleksandra Mekvina.

Modni urednik Instajl magazina Erik Vilson zaključio je da je dodjela nagrada Američke filmske akademije bila takmičenje golih ruku i da bi vez i milje uskoro mogli da budu definisani kao večernje haljine, prenosi Rojters.

Galerija

Bonus video: