Haljina naše misice nije među deset najljepših u svijetu

Pobjednica Top Model kategorije plasiraće se u 10 najljepših
178 pregleda 2 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Miss World
Nataša Milosavljević, Foto: Miss World
Ažurirano: 14.12.2015. 19:05h

Prije dva dana, na zvaničnom izboru za najljepšu djevojku svijeta, koji se održava u kineskom gradu Sanja, takmičarke, među kojima je bila i crnogorska predstavnica Nataša Milosavljević, predstavile su se u haljinama dizajnera iz svoje zemlje u podtakmičenju Najbolji dizajner na svijetu.

Milosavljević je za tu priliku obukla toaletu koju je dizajnirala Sanja Bobar, a koja je ukrašena Svarovski kristalima, međutim to nije bilo dovoljno da se plasira u top 10 najljepših haljina tog izbora.

Prema mišljenju žirija izbora za Mis svijeta, najljepše haljine imale su djevojke iz Bosne i Hercegovine, Brazila, Obale Slonovače, Gvadalupe, Indije, Indonezije, Italije, Mongolije, Portorika i Vijetnama, a u narednim danima biće proglašena i pobjednica, koja će tako biti bliža pobjedi u odnosu na ostale.

“Izbor za najboljeg svjetskog dizajnera je spektakl jedinstven i karakterističan za izbor za Mis svijeta i on omogućava učesnicama iz svih krajeva svijeta da predstave najljepše modele iz svojih zemalja, ali i njihove omiljene dizajnere”, kazali su organizatori, a prenosi ibtimes.co.uk.

Tokom predstavljanja u toaletama, predstavnici kineskog brenda “1436” izabrali su 30 djevojaka koje su kasnije prošetale i u modelima njihove kolekcije, ali Milosavljević nije bila među njima.

Tih 30 djevojaka plasirale su se za kategoriju Top Model, a pobjednica će se plasirati u deset najljepših djevojaka na ovogodišnjem izboru.

Djevojke su se ranije pojavile i na otvaranju Internacionalne izložbe orhideja, koja se takođe održava u tom gradu, a imale su i sportska takmičenja koja donose dodatne bodove, a u okviru njih su trijumfovale predstavnice Sejšela, Guama, Kazahstana i Samoe.

Finalno veče, zakazano je za 19. decembar, a dan kasnije, na drugom kraju svijeta u Las Vegasu, održaće se izbor za Mis univerzuma, gdje Crnu Goru predstavlja Maja Čukić.

Bonus video: