Žan Damas ne prestaje da iznenađuje: Ovi ruževi će obojiti predstojeće zimske dane

Crveni karmin neizostavan je detalj svake šik Francuskinje, koja u svijetu stila i mode plijeni svojom neobaveznošću reflektujući odraz prirodne ljepote
95 pregleda 0 komentar(a)
Žan Damas, Foto: Instagram
Žan Damas, Foto: Instagram
Ažurirano: 30.11.2018. 13:02h

Blogerka Žan Damas koja nas je osvojila svojim neobaveznim načinom odijevanja, upotpunila je svoju šarmantnu liniju odjeće Rouje paletama ruževa koji će obojiti predstojeće zimske dane kompletirajući izgled Parižanke koju želimo da kopiramo.

Crveni karmin neizostavan je detalj svake šik Francuskinje, koja u svijetu stila i mode plijeni svojom neobaveznošću reflektujući odraz prirodne ljepote.

"Kada sam prvi put probala crveni ruž imala sam 12 godina. U početku sam bila šokirana i nisam mogla da se naviknem, a sada važi kao moj lični potpis."

Važno je ne pretjerivati, ali ne i kada je karmin u pitanju, koji Žan često upotrebljava i kao rumenilo, dajući svom licu prirodan izgled kojim oživljava svoje vrlo jednostavne ali sofisticirane kombinacije, koje se sastoje uglavnom od para farmerki i džempera u raznim bojama.

Konfekcija je ženstvena baš kao i njegova kreatorka koja se odlučila za zlatno vintidž pakovanje koje će je podsjećati na njenu voljenu baku i na njen crveni karmin koji ne blijedi iz sjećanja ove pariske modne influenserke.

Za mnoge fanove Rouje kolekcije linija je dostupna od 1. decembra, a cijene će se kretati od 25 do 39 eura.

Bonus video: