Crnogorska misica posjetila Dom starih: Susret koji se ne zaboravlja

“Osjećala sam se kao drugarica koju nisu dugo vidjeli”
174 pregleda 9 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Dom starih u Risnu
Nataša Milosavljević, Dom starih u Risnu
Ažurirano: 16.11.2015. 17:24h

Mis Crne Gore za 2015. godinu, Nataša Milosavljević, koja planira da po povratku sa izbora za najljepšu djevojku svijeta, osnuje fond za prikupljanje pomoći korisnicima Doma starih u Risnu, posjetila je tu instituciju prošlog petka.

U razgovoru za Vijesti, ona je podijelila svoje utiske nakon višesatnog druženja sa „stanarima“ Doma starih, otkrivajući da će ih sigurno posjetiti ponovo.

„To je bio susret koji se ne zaboravlja. Očekivala sam ljude koji su loše volje, koji su potišteni, a zatekla sam veliku, veselu porodicu, raspjevanu i punu pozitivne energije i priče“, prepričava Milosavljević svoje utiske iz doma.

„Bili su veoma iznenađeni mojom posjetom, ali i srećni. Pjevali smo skupa, igrali igru 'na riječ na riječ', razgovarali o tome kako provode jedan svoj dan u domu...“, kaže mis Crne Gore i dodaje da su svi bili sjajni domaćini.

„Ni u jednom momentu se nisam osjećala kao gost, već kao drugarica koju nisu dugo vidjeli“, ispričala je ona, iskoristivši priliku da pohvali i ljude koji svakodnevno vode računa o korisnicima doma.

„Još uvijek sam pod utiskom, ljudi koji rade u Domu starih u Risnu, osim što su veoma profesionalni, brižni su prema njima. Gospođa Biljana Cimbaljević, koja me je sačekala i povela da upoznam sve, me je prijatno iznenadila. I mimo svog radnog vremena je bila spremna da mi izađe u susret “, istakla je Milosavljević.

Prema njenim riječima, svi koje je tog dana upoznala su joj poželjeli da se sa svjetskog takmičenja vrati sa nekom lentom.

„Svi su mi poželjeli puno uspjeha i uputili mnogo komplimenata, a na poklon sam dobila i prelijepu narukvicu“, pohvalila se mis Crne Gore, koja je obećala da će ih po povratku sa takmičenja sigurno ponovo posjetiti.

„Jedan dan je bilo premalo, ali smo se dogovorili da se ponovo vidimo pred novogodišnje praznike“, istakla je ona.

Milosavljević će svoju ideju o fondu za stare predstaviti i na izboru za Miss World, gdje se veoma cijeni humanitarni angažman takmičarki.

Mis Crne Gore, ranije je učestvovala i u humanitarnoj akciji „Veče sa Žanom“, tokom koje je sa kikbokserom Ivanom Strugarom, služila koktele gostima, a sav prikupljeni novac proslijeđen je Žani Međedović za liječenje u Njemačkoj.

Nataša će Crnu Goru predstavljati na 65. izboru za mis svijeta, koje će se ove godine održati u Kini, 19. decembra.

Bonus video: