Kostimi kao na karnevalima u Brazilu

Revija “Victoria's Secret” za 2015. biće emitovana na CBS kanalu u utorak, 8. decembra
0 komentar(a)
Victoria's secret, Foto: Beta-AP
Victoria's secret, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 12.11.2015. 07:21h

Godišnja revija najpoznatije linije donjeg veša “Victoria's Secret”, održana je u utorak veče na Menhetnu, a šou koji su prisutni mogli vidjeti opravdao je razlog zbog kojeg ovaj brend ne učestvuje na modnim manifestacijama već organizuje posebnan i samostalni događaj, piše US magazin.

Osim što je modna revija propraćena komentarima da je u pitanju “događaj koji ne nalikuje ni jednom drugom na svijetu”, modni kritičari su istakli da je veče više ličilo na rok koncert, nego na puko paradiranje manekenki pistom.

Publika je zaista, osim gledanja najnovije kolekcije uživala i u muzici, jer su u pauzi između revija pjevale Selena Gomez i Eli Golding, a zvijezde večeri bile su Kendal Džener, koja je prvi put prošetala pistom u vešu sa potpisom “Victoria's Secret” i njena prijateljica, manekenka Điđi Hadid.

“Jedna po jedna, djevojke su izlazile vrckale, mahale i aplaudirale u kostimima koji bi se mogli vidjeti i na ulicama Brazila tokom karnevala. Prisutni su mogli vidjeti roze krila, krznene kamašne, šarenu vetrenjaču u obliku cvijeta”, piše Čeris Džouns, modna novinarka.

“Revija je bila podijeljena u više segmenata, kao što su umjetnost, egzotični leptiri, ledeni anđeli i vatromet i svi su bili tematski ispraćeni. Tako je bilo i srebrnih komada i kaciga, koji su asocirali na astronaute, ali i kaubojskih šešira”, dodala je ona.

Revija “Victoria's Secret” za 2015. biće emitovana na CBS kanalu u utorak, 8. decembra.

Bonus video: