Otvaranje butika i uručenje priznanja LidaMardu

„Zanatska preduzeća moraju tražiti nove načine dolaska na tržište, a ovo je moj odgovor na taj izazov“, kazala je direktorica i vlasnica modnog brend
130 pregleda 0 komentar(a)
Lida Marđonović (Novina)
Lida Marđonović (Novina)
Ažurirano: 24.09.2015. 18:06h

Krojački brend LidaMard iz Kotora otvoriće u subotu, 26. septembra, na Ljutoj svoj prvi butik visoke mode, a tom prilikom će dodijeliti i nagradu za izuzetne vještine u poznavanju visoke mode „LidaMard Skilful Fashionista“.

Nagradu će uručiti TV novinarka i vlasnica modne agencije Mondain Models Danijela Mujović, dok će počasni gosti, koji će ujedno i rezati vrpcu na vratima novog butika , biti Rada Vujičić, predsjednica Udruženja krojačica visoke mode Crne Gore – KrojiMo, kreatorka Marina Banović Džuver i golmanka Rukometnog kluba Budućnost Marta Žderić. Kako su objasnili organizatori, jedan od glavnih ciljeva ove manifestacije je promocija inovativnog koncepta majstorskih rješenja iz jedne ruke.

„Zanatska preduzeća moraju tražiti nove načine dolaska na tržište, a ovo je moj odgovor na taj izazov“, kazala je Lida Marđonović, direktorica i vlasnica modnog brenda koji je osnovan prije dvije i po godine u Kotoru. Ona je dodala i da je filozofija njene firme da ljudima nisu potrebna najjeftinija, nego najbolja rješenja.

Na otvaranju će goste zabavljati DJ Roko

Bonus video: