Serena Vilijams predstavila novu modnu kolekciju u Njujorku

Glasine o mogućoj romantičnoj vezi između kanadskog umjetnika i američke teniserke podstaknute su kada joj je iza kulisa Drejk poljubio ruku i kada je odlomak njegove muzike upotrebljen tokom defilea
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2015. 11:26h

Četiri dana poslije neočekivanog poraza u polufinalu na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, prva teniserka svijeta Serena Vilijams promijenila je teren i predstavila svoju novu modnu kolekciju na Fešon viku u tom gradu.

Na sinoćnom predstavljanju Serenine modne linije u Njujorku bila je i urednica modnog časopisa Vog Ana Vintur kao i kanadski reper Drejk. Događaj je bio organizovan u njujoškom kvartu Hels Kičen, pored Tajms skvera.

Glasine o mogućoj romantičnoj vezi između kanadskog umjetnika i američke teniserke podstaknute su kada joj je iza kulisa Drejk poljubio ruku i kada je odlomak njegove muzike upotrebljen tokom defilea.

Druga kolekcija iz Serenine modne linije "Serena Vilijams Signačer stejtment" (Signature Statement) nije luksuzna kolekcija, kao većina kolekcija velikih modnih kuća predstavljenih u Njujorku, već su to komadi pristupačnih cijena.

Kolekcija je napravljena u saradnji s televizijskim kanalom HSN (Home Shopping Network).

Odjeća prikazana juče odmah je bila dostupna za kupovinu preko interneta po cijenama od 29,90 do 129,90 dolara.

Jedna od osnovnih karakteristika njene linije su rese, koje krase suknje, jakne i haljine poput one koju je Serena sama nosila. Mlada dizajnerka je za materijale koristila mnogo različite vrste kože. Cjelokupna kolekcija ostavlja utisak opuštenosti i odjeće koja se nosi svaki dan.

Galerija

Bonus video: