Sve spremno za izbor: Ko će biti mis Crne Gore 2015?

U finalnoj večeri devojke će se predstaviti tri puta: prvo u vjenčanizama kreatorke Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima brenda "Il cuore", i na kraju u toaletama kreatorke Sonje Bober
8 komentar(a)
Ažurirano: 11.09.2015. 17:49h

Sve je spremno za izbor mis Crne Gore 2015 koji će se u organizaciji agencije Miss Monte, održati u ponedjeljak, 14. septembra u hotelu Palmon Bay u Igalu, saopštili su organizatori i predstavili djevojke koje će se takmičiti za titulu najljepše.

“Bilo je teško u posljednjem krugu od 18, izabrati 14 finalistkinja”, kazala je na konferenciji za novinare PR manifestacije Nikolina Lončar.

Predstavljajući se novinarima djevojke su bile saglasne da je izbor za Mis Crne Gore prilika da dožive novo iskustvo. Iako većina od njih namjerava da se oproba u svijetu manekenstva i modelinga, ističu da im je važno da završe školu i da se obrazuju.

Baranka Kristina Đurković planira da bude grafolog, a bavljenje manekenstvom će biti, kaže, samo lijepi hobi. I Milica Milačić iz Podgorice sebe vidi u poslovnom svijetu ekonomije, jer “osim ljepote za ženu je važno da bude obrazovana”. Nataši Milosavljević, manekenki iz Herceg Novog, ovo nije prvo takmičenje.

Prije dvije godine učestvovala je na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među 10 najljepših djevojaka svijeta. Nikšićanka Kristina Mitrović namjerava da ostane u svijetu ljepote i mode, jer u Podgorici studira modni dizajn. Finalistkinje izbora su takođe Ulcinjanka Lara Pejić, Baranke Tamara Franović, Elma Hot i Marija Jelica, Marijana Jošović iz Pljevalja, Snežana Spajić iz Herceg Novog, Budvanka Marijana Kaserić, Sara Dragićević iz Nikšića, Anđela Tešić iz Tivta i Podgoričanka Katarina Keković.

“U finalnoj večeri devojke će se predstaviti tri puta: prvo u vjenčanizama kreatorke Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima brenda "Il cuore", i na kraju u toaletama kreatorke Sonje Bober. Za šminku će se pobrinuti Julija Đokaj, za frizure salon Zoran, a mis će dobiti i krunu dizajnerke Kataline Zlajić. Oficijelni fotograf je Stefan Laković”, navela je Lončar.

Ona je istakla da će mis Crne Gore predstavljati zemlju na izboru za Mis svijeta u Londonu koji će se održati u decembru, prva pratilja ide na Miss Universum u januaru 2016, a druga pratilja na Miss Earth. Sve finalistkinje će, po njenim roječima, dobiti priliku da učestvuju na svjetskim izborima, kao i ugovor za modeling sa agencijom Mis Monte. Pokrovitelji manifestacije su Opština i TO Herceg Novi.

Galerija

Bonus video: