Dženifer Lopez ima detaljnu arhivu odjeće

Zvijezda je ovaj sistem instalirala i na svom kompjuteru, a on uključuje i spisak odjeće koju ima u domovima u Los Anđelesu i Njujorku
478 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Lopez (Novina)
Dženifer Lopez (Novina)
Ažurirano: 08.09.2015. 17:46h

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez ima digitalnu arhivu odjevnih kombinacija, kako se na javnim događajima ne bi pojavljivala isto obučena.

Ona je svaki odjevni predmet obilježila barkodovima koji joj saopštavaju kada, gdje, kojim povodom i uz koji modni dodatak ih je nosila.

“Na jednom je sastanku, neko primijetio da na cipeli ima barkod. Kada su je pitali da li je pozajmila cipele, Dženifer se nasmejala i rekla da nije, već da je riječ o njenom internom barkod sistemu koji ima sva njena odjeća i obuća. Objasnila je da joj je tako lakše da prati šta je i kad nosila, jer ne želi da se dva puta pojavi u istoj odjeći”, rekao je izvor za "New York Daily News".

Zvijezda je ovaj sistem instalirala i na svom kompjuteru, a on uključuje i spisak odjeće koju ima u domovima u Los Anđelesu i Njujorku.

“Modu shvata ozbiljno. Ne želi da joj se dogodi da dva puta nosi istu stvar. Ako je i vidite dva puta u istoj odjeći, onda je to namjerno uradila”, dodao je izvor.

Bonus video: