Prijave za izbor za mis Crne Gore do 15. avgusta

Djevojke koje žele da osvoje titulu najljepše Crnogorke, prijave treba da pošalju na mail nikolinaloncar02@gmail.com
2 komentar(a)
Ažurirano: 07.07.2015. 17:57h

Prijave za izbor Mis Crne Gore 2015. godine trajaće do 15. avgusta, a prvi kasting prilikom kojeg će biti izabrane finalistkinje održaće se 20. avgusta, potvrdila je za “Vijesti” portparolka ovog takmičenja i bivša misica Nikolina Lončar.

“S obzirom na to da će kasting biti održan na primorju, odlučili smo da ove godine bude samo jedan, zbog djevojaka koje nisu u mogućnosti da putuju dva ili tri puta iz drugih, naročito sjevernih gradova”, otkrila je ona.

Djevojke koje žele da osvoje titulu najljepše Crnogorke, prijave treba da pošalju na mail nikolinaloncar02@gmail.com, a osim imena i prezimena, datuma rođenja, podataka o visini i težini, kao i mjerama struka, kukova i grudi, prijava treba sadržati i kojim stranim jezicima se djevojka služi, grad iz kojeg dolazi i dvije fotografije (lica i cijele figure), kao i broj telefona.

“Što se tiče kriterijima, djevojke moraju biti visoke između 175 i 185cm, težina je od 55 do 65kg i ne smiju imati pirsinge ili tetovaže. Takođe, buduća mis Crne Gore ne smije, imati djecu, biti udata (niti razvedena). Ne smije imati fotografije kompromitujućeg sadržaja, nage ili vulgarne fotografije, pa čak ni privatne i ne smije biti starija od 26 godina, a zbog propozicija svjetskih takmičenja, najkasnije u februaru sljedeće godine mora biti punoljetna”, objasnila je Lončar.

Datum i mjesto održavanja finalnog izbora biće objavljeno u narednom periodu, a za novu mis Crne Gore i ovoga puta će krunu dizajnirati mlada crnogorska kreatorka nakita Katarina Zlajić.

Bonus video: