Novi Viktorijini anđeli dobili krila

Čelnici najpoznatijeg brenda donjeg veša Victoria's Secret otkrili su prije par dana imena deset djevojaka koje su ostvarile san svih manekenki i dobile anđeoska krila, koja su zaštitni znak ove modne kuće, a style.com otkriva ko su one.
437 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2015. 06:39h

KEJT GRIGORIJEVA

Ova manekenka rođena je u Rusiji, 1989. godine, a odrasla je u vojnoj porodici. Igrala je balet, a ima i bečelor diplomu iz marketinga koji je studirala na Murmansk State Technical univerzitetu. Karijeru je počela učešćem na izboru za mis Rusije 2010. godine, kada se plasirala u top 10. Dvije godine kasnije učestvovala je u ruskom izdanju američkog rijalitija “Russia's Next Top Model” na čijem je kraju proglašena za drugoplasiranu. Ubrzo je potpisala svoj prvi ugovor sa agencijom koja joj je obezbijedila angažman u Njujorku.

TEJLOR HIL

Na zvaničnom sajtu pored slike ove ljepotice stoji da je jahala konje na ranču u Koloradu, prije nego što se odlučila za manekenstvo, te da voli čitanje, snoubord i jogu, a o sebi Tejlor Hil kaže:

“Prije nego što sam postala model bavila sam se gimnastikom. Počela sam kao veoma mala, pa sam stekla radnu naviku koju sam prenijela na sadašnji posao”.

Ova ljepotica dodaje da uprkos uspjehu u modnoj industriji, nije odustala od aktivnog treniranja.

“Kada sam u Njujorku idem na treninge u teretanu koja je u mojoj zgradi. Cilj vježbanja nije da sagorim masti, već da izgledam zategnuto”, ispričala je ona za magazin Vogue.

ELSA HOSK

Elsa Hosk nekada je profesionalno igrala odbojku, ali se ubrzo zainteresovala za manekenstvo. Rođena je u Švedskoj 1988. godine, a prije nego što je postala Viktorijin anđeo, radila je za Dior, Dolce&Gabbana, H&M, Guess i druge poznate brendove. Radila je i godišnje revije za Victoria's Secret 2011, 2012, 2013. i 2014. godine.

MARTA HUNT

Marta Hunt tvrdi da voli da kuva, surfuje i pleše, a javnosti je poznata odranije i kao prijateljica pjevačice Tejlor Svift

Njena prva revija bila je 2007. godine na Nedjelji mode u Parizu, nakon čega se probila do samog vrha i nosila kreacije sa potpisom Chanel, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Miu Miu, Oscar de la Renta, Prada, Ralph Lauren, Stella McCartney, Versace...

DŽEG DŽEGASIJAK

Poljska manekenka koja ima 21 godinu, kaže da je odrasla u porodici atleta.

“Odrasla sam u teretani i na stadionu”, kaže Džegasijak čiji su roditelji sportski treneri. Njena sestra se profesinalno bavi olimpijskim disciplinama, troskokom i skokom udalj, a manekenka tvrdi da je kao djevojčica išla sa porodicom u sportske kampove gdje se trkala sa djecom koja su bila duplo starija.

“Bilo je to takmičenje za tinejdžere, a moja sestra i ja smo pokušale da se takmičimo sa njima. Ja sam tada imala samo šest godina”, kaže djevojka koja je tokom posljednjih par godina radila svaku reviju za Majkl Korsa, a nosila je i modele Calvin Kleina i Chanela.

Ona dodaje da je zbog aktivnog bavljenja sportom razvila dispilinu.

STELA MAKSVEL

Stelu Meksvel otkrio je skaut sa Novog Zelanda, a sada je na društvenoj mreži Instagram prati više od 218 hiljada korisnika.

“Privilegija je raditi za Victoria's Secret, jer oni cijene ljepotu. Mislim da su oni među malim brojem kompanija koje podržavaju djevojke da budu to što jesu. Osim toga, bitna je i ličnost djevojke, ali i kakva je za saradnju”, ispričala je ona.

LAIS RIBEIRO

Brazilska ljepotica voli salsu, boks i odbojku, a u prvom intervjuu nakon što je dobila krila je kazala:

“Sve što bih kazala ne bi moglo da izrazi koliko sam uzbuđena i počastvovana što sam izabrana da predstavljam kultni brend. To je ostvarenje sna”, kazala je 26-godišnjakinja.

“Victoria's Secret me je podržavao od početka. Čelnici ove kompanije imaju osjećaj za povjerenje, nadu, ali i dobar biznis. Kada imaš priliku da radiš za ovako uspješan brend imaš priliku da saznaš puno toga o biznisu”, ispričala je manekenka.

SARA SAMPAJO

Ova djevojka ima braon pojas u karateu, svira violinu, a nekoliko puta je osvojila portugalski Golden Globe za najbolju manekenku.

Rođena je 1991. godine, a osim po saradnji sa Victoria's Secret brendom poznata je i po tome što je Sport Illustrated Swimsuit Issue prošle godine objavio njene fotografije. Krasila je strane i drugih magazina kao što su GQ, Elle, Vogue i Glamour.

ROMI STRIJD

Romi Strijd nosila je modele Chanela, Izabel Marant i Aleksandra Mekvina, a nakon prve revije za Victoria's Secret postala je jedna od omiljenih djevojaka u toj kompaniji.

“Skaut me je otkrio u Amsterdamu kada sam imala 14 godina. Tada sam počela da opipavam teren u Evropi, a prvu reviju na Nedjelji mode sam imala u Parizu i to je bilo veoma uzbudljivo, ali zato što mi je u tim godinama svako iskustvo bilo novo”, kazala je manekenka.

“Nakon toga sam radila i u Londonu i to je bio super početak. Tada sam još uvijek išla u školu, a uvijek je teško postići dvije stvari u isto vrijeme. Odlučila sam da prvo završim srednju školu, a tek nakon toga sam bila spremna da se potpuno posvetim modi u Njujorku”, prisjetila se Strijd.

DŽASMIN TUKIS

“Moja mama mi nije dozvoljavala da se šminkam sve do 18. godine. Kada je do mojih ruku konačno došla maskara bila sam veoma uzbuđena. Ne sjećam se koje je marke bila, ali je sigurno bila neka koju je ona koristila, a koju sam uzela iz njene torbe. Sada koristim Tom Ford Ultra raven”, uzbuđeno je ispričala Tukis.

“Sve stvari koje radim da bih bila lijepa su savjeti moje mame. Uvijek je palila mirišljave štapiće koji opuštaju i ja još uvijek volim taj miris. Naučila me je da ohladim lice ledom prije spavanja”, priča manekenka, kojoj se ostvario san koji je imala kao mala.

“Još kao djevojčica sam željela da budem model. Gledala sam revije Victoria's Secret i sanjala da budem jedna od njih”, prisjetila se ona.

Galerija

Bonus video: