Sve kreacije Lazara Ilića na jednom mjestu

Među brojnim novinarima otvaranju je prisustvovala i pjevačica Nina Žižić, koja je priznala da u svom ormaru za sada nema ni jedan komad sa potpisom Ilića ili njegove sestre, ali da bi voljela da ostvari saradnju sa njima
380 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2015. 20:01h

Crnogorski dizajner Lazar Ilić i njegova sestra Kristina, sa kojom je pokrenuo brend Hunt, otvorili su juče u Podgorici svoj atelje u kojem će svi zainteresovani moći da pogledaju njihove kreacije .

“Atelje se zove 'Ilić ateliar', a u njemu će se naći kako moje tako i haljine brenda Hunt. Moje haljine, a našeg brenda se odmah prodajku tako da u njemu možete naći sve novo, osim Dark paradise kolekcije koja nije ni bila na prodaju, zbog toga što je sjutra predstavljam na Serbia Fashion Weeku u Novom Sadu”, kazao je Ilić.

Među brojnim novinarima otvaranju je prisustvovala i pjevačica Nina Žižić, koja je priznala da u svom ormaru za sada nema ni jedan komad sa potpisom Ilića ili njegove sestre, ali da bi voljela da ostvari saradnju sa njima.

“Nažalost nemam ni jednu njihovu kreaciju, ali od kako je Lazar počeo sa radom pratim ga i ono što mi se najviše sviđa kod njega, ali i Tine je što se ne gubi ženstvenost iako zna da napravi sebi svojstven eksperiment kada su u pitanju materijali ili dodaci kreacijama”, kazala je ona.

Žižić je dodala da bi vrlo rado nosila njihove kreacije ne samo na nastupima i u spotovima, već i privatno.

Galerija

Bonus video: