Trend za proljeće: Suknja-pantalone

571 pregleda 0 komentar(a)
suknja pantalone, Foto: Shutterstock
suknja pantalone, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.03.2015. 08:48h

Vintage, retro, 40-te, seksipil su ključne riječi za proljećnu modu.

Ove sezone, veliki povratak imaju suknja pantalone, koje su par decenija bile gotovo zaboravljene. A sada su super moderne, Prošlo je vrijeme uskih pantalone koje u koje su se na silu uguravale sve koje su mislile da moraju da budu u uniformnom stilu. Na red su došle ležerne i razigrane varijante svih komada odjeće. Pa tako i pantalone postaju duže, šire, preudobne i savršene za formiranje sopstvenog izražaja.

Elegantne suknja-pantalone sa peglanom ivicom, krojene, praktično kao skraćene "palaco" su idealne za poslovne kombinacije. Često ih krasi i elegantna manžetna koja naglašava stil i izdaleka ukazuje da nije riječ o "slučajno kraćim pantalonama".

Isei Mijake predlaže suknja-pantalone produžene do poda ali i skraćene u šorts koje širina i udobnost povezuju sa osnovnim modelom.

Možete da izgledate strogo, trendi, imate pop-art fazon, ili što god zamislite. Pantalone koje najpoznatija imena dizajna predlažu za proljeće/ljeto 2015 mogu biti duge do poda, tri četvrt, uske u struku ili pak baggy, da se šire tek od polovine butina... kako god odgovara vašoj figuri

Bonus video: