Džulija Roberts zaštitno lice Živanšija

Rijetko se pojavljuje u medijima, osim na ceremonijama dodjela nekih nagrada ili na promocijama filmova. Ona je istinska zvijezda o kojoj ne znamo mnogo", rekao je umjetnički direktor kuće "Živanši" Rikardo Tiski
0 komentar(a)
Džulija Roberts Živanši, Foto: Instagram
Džulija Roberts Živanši, Foto: Instagram
Ažurirano: 14.12.2014. 10:25h

Američka glumica Džulija Roberts izabrana je za novo zaštitno lice francuske kuće visoke mode "Živanši", prenose mediji u Parizu.

Umjetnički direktor kuće "Živanši" Rikardo Tiski izjavio je da je izabrao 47-godišnju glumicu jer predstavlja "oličenje snažne žene".

Džulija Roberts, koja je ranije bila zaštitno lice parfema "Lankom", viđena je kako nosi "Živanšijeve" kreacije.

"Ona nije prisutna na društvenim mrežama interneta, jer je prava zvijezda. Rijetko se pojavljuje u medijima, osim na ceremonijama dodjela nekih nagrada ili na promocijama filmova. Ona je istinska zvijezda o kojoj ne znamo mnogo", rekao je Tiski.

Prema njegovim riječima, Džulija Roberts je glumica koja ne voli da bude na naslovnim stranama časopisa, ali je i dalje jedna od najpoznatijih američkih glumica.

Džulija Roberts će biti zaštitno lice revije za sezonu jesen-zima 2014/2015.

Svjetsku slavu je stekla 1990. godine, zahvaljujući glavnoj ulozi u drami "Zgodna žena", a kasnije i u ulogama u romantičnim komedijama. Njeni najpoznatiji filmovi su "Vjenčanje mog najboljeg druga", "Ja u ljubav vjerujem" i "Odbjegla mlada".

Za ulogu u filmu "Erin Brokovič" iz 2000. godine, dobila je Zlatni globus, nagradu BAFTA i Oskara za najbolju glavnu glumicu.

Bonus video: