Praktikuje jogu u netaknutoj prirodi Crne Gore

Ona je za Miss World, otkrila i koji susret nikada neće zaboraviti
51 pregleda 5 komentar(a)
Nataša Novaković, Foto: Sara Popović
Nataša Novaković, Foto: Sara Popović
Ažurirano: 09.10.2014. 15:38h

Mis Crne Gore za 2014. godinu Nataša Novaković, predstavila se čitaocima zvaničnog sajta izbora za Miss World, a pored toga što je otkrila nešto više o sebi, ona je kao i ostale učesnice odgovorila i na šest pitanja.

“Nataša je student medicine. Sa željom da pomogne drugima i iskustvom u volontiranju pri Crvenom krstu, Nataša namjerava da specijalizira u inostranstvu. U slobodno vrijeme voli da pješači, meditira i praktikuje jogu u netaknutoj prirodi Crne Gore, a voli i da slika i svira gitaru. Kao vegetarijancu, njena omiljena hrana je spanać...”, stoji u opisu Novakovićeve na sajtu missworld.com.

Na pitanje bez kojeg sajta ne bi mogla da zamisli život, mis Crne Gore je navela medicinenet.com, a kao omiljenu internet stranicu o modi izdvojila je oficijelni sajt časopisa Vogue.

Ona je za Miss World, otkrila i koji susret nikada neće zaboraviti. “Susret sa uličnom pjevačicom iz Venecije. Imala je više od 70 godina i pričala mi je prelijepe priče o Veneciji iz njene mladosti, a ja sam joj se pridružila u pjevanju pjesme 'Vivo per Lei'”, ispričala je Novaković.

Ona će Crnu Goru predstavljati na izboru za Mis svijeta koji će se 14. decembra održati u Londonu.

Bonus video: