Izbor za Mis Crne Gore 15. avgusta: Više prijavljenih nego lani

“Ove godine imamo potpuno novu krunu koju je dizajnirala mlada kreatorka nakita Katarina Zlajić”
67 pregleda 9 komentar(a)
misice, MISS CG, Foto: Zoran Đurić
misice, MISS CG, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.08.2014. 18:24h

Izbor za mis Crne Gore za 2014. godinu, biće održan 15. avgusta u hotelu Ruža vjetrova u Baru, a prethodiće mu nekoliko kastinga na kojima će se od prijavljenih djevojaka birati 15 finalistkinja, potvrdila je za “Vijesti” bivša mis i PR ovogodišnjeg izbora za mis, Nikolina Lončar.

“Djevojke će biti u karantinu od 10. do 15. avgusta kada će se održati finale. Razlog zbog kojeg će biti održano nekoliko kastinga je taj što se ove godine prijavio znatno veći broj djevojaka u odnosu na prethodnu godinu”, pojasnila je Lončar.

Ona je dodala da će finalistkinje na samom izboru pred žiri i publiku izaći nekoliko puta u različitoj odjeći, a tokom proglašavanja pobjednice takmičarke će nositi kreacije crnogorske dizajnerke Nade Koljenšić, dok će za njihove frizure i šminku biti zadužen frizerski tim Zorana Vukčevića, odnosno Julija Đokaj.

“Ove godine imamo potpuno novu krunu koju je dizajnirala mlada kreatorka nakita Katarina Zlajić”, podsjetila je bivša misica.

Lončar, na čiji mail su se slale prijave za izbor za mis Crne Gore, kazala je da svakodnevno dobija razna pitanja od zainteresovanih djevojaka.

“Uglavnom ih je sve interesovalo šta se dešav a ukoliko prođu u finale i informacije vezane za kasting. Sa zadovoljstvom sam odgovarala na sva pitanja, jer mi je cilj da sve djevojke budu opuštene, otvorene i komunikativne i da bi svakako bile upoznate sa svim stvarima koje ih interesuju i čekaju ukoliko prođu u finalni izbor”, ispričala je Lončar, koja će djevojkama praviti društvo tokom karantina, kastinga i izbora.

Bonus video: