Revija Vivijen Vestvud u Budvi: Sve je povezano

Među zvanicama su dominirale poznate ličnosti iz Turske, poput najpoznatije manekenke Ozge Ulusoj i pjevača Ege
614 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2014. 12:12h

Crnogorska publika, ali i gosti iz drugih zemalja, imali su priliku da sinoć u Budvi premijerno pogledaju modele kultne britanske dizajnerke Vivijen Vestvud iz kolekcije „Everything is Connected“.

Tokom revije, čiji je početak kasnio pola sata prisutni su imali priliku da pogledaju kreacije za proljeće/ljeto 2014, ali i za narednu godinu, u kojoj su dominirale siva, crvena i blještavi materijali.

[FOTO] Modni spektakl u Budvi >>>

Vestvud ni ovoga puta nije odustala od svog čuvenog i autentičnog stila, pa su manekenke sa izbijeljenim licem i jakim crvenim karminom na pisti prošetale kreacije neobaveznog i često asimetričnog kroja u kombinaciji sa korsetima, a ni muška linija nije zaostajala u inovativnosti.

Među zvanicama su dominirale poznate ličnosti iz Turske, poput najpoznatije manekenke Ozge Ulusoj i pjevača Ege, brojni biznismeni, a crvenim tepihom prošetale su i crnogorske dizajnerke Ivana Murišić, Tijana Medenica i Nataša Pejović i srpska kreatorka Marijana Mateus. Ona je otkrila da u svom ormaru posjeduje nekoliko komada čuvene Vestvud, te da su joj omiljene njene košulje.

Organizatorka manifestacije Olja Milačić ispred agencije Murano Montenegro, kazala je da su ovaj događaj ispratili mediji iz Britanije, Austrije, Turske, Italije, Slovenije, Poljske, Mađarske i mnogih drugih zemalja, te da je i više nego zadovoljna revijom.

U publici su se mogli vidjeti i supruga i sin premijera, Lidija i Blažo Đukanović, ambasador Njemačke Pijus Fišer, bivša manekenka Irena Đurić, glumac Branimir Popović i sa suprugom Sanjom Jovićević, a u društvu supruga u reviji su uživali i fudbaler Dejan Damjanović i bivši rukometaši Goran Đukanović i Ratko Đurković.

Galerija

Bonus video: