Dizajnerka kupaćih kostima iz serije „Seks i grad” u Budvi

Organizatori su saopštili da je 13. “GP Contour Fashion Connection” inspirisan morskim luksuzom, plažom, suncem, Budvom...
62 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2014. 12:33h

Trinaesti “GP Contour Fashion Connection” održaće se u Budvi 9. i 10. maja na platou ispred hotela “Mogren”, saopštili su organizatori.

Prvog dana publika će moći da vidi revije Ivane Sert (Turska), Nadežde Pavljuk (Rusija) i Lazara Ilića (Crna Gora), kao i prezentaciju najnovijih modela luksuznih vjenčanica salona “Elieblue” iz Podgorice. Drugi dan je rezervisan za srpsku modnu kuću “Mona” koja će predstaviti 65 muških i ženskih modela iz kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2014. koja nosi naziv “Dodir zlata”.

Zaštitno lice 13. “Connectiona” je Milica Lalošević iz Bara, polaznica 6. generacije prve profesionalne škole manekenstva u Crnoj Gori “Catwalk”, koja posredstvom srpske modne agencije “Fashion Glam Rnr” trenutno gradi karijeru u inostranstvu.

Specijalna gošća je turska dizajnerka Ivana Sert, poznata širom svijeta po ekskluzivnim kupaćim kostimima koje su nosile glave glumice u filmu “Sex & City”. Oficijelni fotograf “Fashion Connectiona” je Srđan Mijajlović iz Beograda.

Organizatori su saopštili da je 13. “GP Contour Fashion Connection” inspirisan morskim luksuzom, plažom, suncem, Budvom i “svime što stiže sa još jednim uzbudljivm ljetom”.

Organizator događaja je agencija “Mondaine Models”, a pokrovitelji Opština Budva i TO Budva. Obje večeri program će početi u 21 sat.

Bonus video: