Revija Branke Asanović: Proljeće kao inspiracija

Pored njenih modela prisutni su imali priliku da vide kolekcije brendova Legend i OVS
114 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2014. 06:51h

Publika u Delta sitiju sinoć je imala priliku da pogleda najnoviju kolekciju crnogorske dizajnerke Branke Asanović u okviru treće večeri Montenegro Fashion Weeka.

Pored njenih modela prisutni su imali priliku da vide kolekcije brendova Legend i OVS, koji su predstavili najnovije modele za odrasle, ali i djecu, a za kraj večeri crnogorski pjevač Bane Nedović otpjevao je svoj singl “Neponovljiva”.

Branka Asanović ovom prilikom predstavila je šest modela, inspirisanih proljećem.

Asanović je dodala da je kolekcija specijalno izrađena za Montenegro Fashion Week, te da dominira zelena boja koja nagovještava rađanje i buđenje prirode.

Crnogorska nedjelja mode nastaviće se sjutra u 20.30 sati, kada će u Dvorcu kralja Nikole u Podgorici svoje kreacije pokazati dizajneri Marina Banović - Džuver, Tijana Medenica i Amina Hasanbegović, kao i modni brend “Vero moda”.

Kao goste manifestacije, organizatori su najavili princa Nikolu II Petrovića Njegoša i njegovu porodicu, koja je podržala ovo modno veče na čijem će kraju biti emitovan film o princezi Frans Navaro-Njegoš, koja se bavila dizajnom.

Galerija

Bonus video: