BREND “HUNT”

Eksplozija veselih boja za proljeće/ ljeto 2014.

Vesele boje su hit u svijetu. U kolekciji se ističu žuta, zelena, crvena, ciklama kao i metalik boja koja je za veče
0 komentar(a)
Kristina Bulajić, Lazar Ilić, Foto: Darko Jovanović
Kristina Bulajić, Lazar Ilić, Foto: Darko Jovanović
Ažurirano: 19.04.2014. 20:13h

Na završnoj večeri Montenegro Fashion Weeka, koja je na programu 22. aprila u BMW salonu, svoje modele predstaviće i dizajnerski duo Kristina Bulajić i njen brat Lazar Ilić. Njih devoje svoj rad su ujedinili pod nazivom “Hunt”.

Oni će u okviru ove modne manifestacije predstaviti 20 modela iz nove kolekcije, a nešto više o liniji “Color Explosion” za “Vijesti” je otkrila Bulajićeva, koja je ispričala i kako su ona i Ilić došli na ideju da pokrenu zajednički brend.

“Naša ideja da osnujemo brend 'Hunt' došla je vrlo spontano iz neobaveznog razgovora u kojem smo zaključili da treba napraviti nešto, što će pratiti svjetske trendove, dopasti se ljudima i biti po cijenama pristupačnim našem tržištu”, objašnjava Bulajić koja je prije osnivanja brenda pomagala Iliću u samostalnom radu.

Ona je otkrila zašto su za ime izabrali “Hunt” i šta taj naziv predstavlja.

“Bilo je nekoliko naziva u opticaju, ali smo se složili da je 'Hunt' ipak najbolje zvuči i da će ga ljudi lako zapamtiti. Ta riječ znači lov na modne trendove. Mi pratimo ono što je aktuelno u svijetu, ali kolekcijam koje radimo dajemo svoj lični pečat”, pojasnila je ona, a zatim ispričala nešto više o liniji “Color Explosion”.

“U pitanju je kolekcija za proljeće - ljeto 2014. isako se svi ovi modeli mogu prilagoditi svakom godišnjem dobu. Za razliku od prethodne kolekcije, koja je u potpunosti bila crna, ovog puta 'Hunt' je želio da svoje modele oboji, jer svi dobijemo tu potrebu kada dođu lijepi dani”, sigurna je Bulajić.

“Preporučuje se da se ovi modeli nose uz nakit, koji je trenutno veoma moderan, a to je onaj u XXL veličini”

“Forma je vrlo jednostavna, ali takođe i efektna, jer odolijeva svim trendovima u raznim decenijama. Uglavnom su to haljine koje prate liniju tijela, a materijali su kvalitetni i elastični, pa samim tim veoma zahvalni za isticanje ženske siluete”, opisala je Bulajić, dodajući da su njoj i Iliću kao inspiracija za izradu ove kolekcije, poslužile su upravo vesele boje.

“To je ono što je po meni trenutno hit u svijetu. U kolekciji se ističu žuta, zelena, crvena, ciklama kao i metalik boja, za koju smatram da je IN ove sezone. Ipak moja preporuka je da se metalik odjeća nosi u večernjim varijanatama”, ispričala je dizajnerka.

Ona je dodala da će među modelima koje će predstaviti u utorak, biti kreacija i za dnevne i za elegantnije varijante, a predložila je asesoar koji se slaže uz liniju.

“Preporučuje se da se ovi modeli nose uz nakit, koji je trenutno veoma moderan, a to je onaj u XXL veličini”, zaključila je Bulajić.