Montenegro Fashion Week otvoren kolekcijom Max Mare

Modna manifestacija biće održana i 19. i 21. aprila dok je zatvaranje crnogorske nedjelje mode zakazano za 22. april
1 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2014. 20:21h

Prvo veče modne manifestacije Montenegro Fashion Week, održano je na Trgu Sv. Petra Cetinjskog, a uprkos hladnom vremenu i vjetru otvaranju je prisustvovalo preko 200 zvanica.

Tokom revije, koja je počela nešto poslije 20 časova, publika je imala priliku da pogleda širok asortiman modela, kada je u pitanju nova kolekcija za proljeće - ljeto italijanskog brenda Max Mara.

Prisutni su velikim aplauzom pozdravili kraj revije kada su pistom prodefilovale manekenke koje su nosile identične suknje, ali u različitim bojama, ali je najveći aplauz ipak dobio muzičar Sergej Ćetković.

On je na kraju večeri izveo dvije pjesme “Još volim te” i “Moj svijet” sa kojom će ove godine predstavljati Crnu Goru na Eurosongu.

Među zvanicama koje su pomno pratile smjenjivanje modela na pisti bili su i ministar kulture Branislav Mićunović, direktor Uprave za inspekcijske poslove Božidar Vuksanović i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, ali i brojni crnogorski dizajneri.

MNE Fashion Week, nastaviće se već sjutra u Delta Cityju, gdje će dizajneri od 10 sati izložiti svoje kreacije koje će zainteresovani moći da kupe.

Od 12 sati kreatori će se družiti i sa polumaturantima i maturantima iz Dječjeg doma “Mladost” u Bijeloj kojima će pokloniti nešto is svog asortimana za proslavu.

Modna manifestacija biće održana i 19. i 21. aprila dok je zatvaranje crnogorske nedjelje mode zakazano za 22. april.

Galerija

Bonus video: