Ambrosio i Prinslo promovisale kupaće

One su se pred publikom i fotoreporterima smjenjivale u kupaćim kostimima kreiranim za sezonu 2014. godine, ali su u prvom planu ipak bila njihova tijela
1 komentar(a)
Alesandra Ambrosio, Behati Prinslo (Novina), Foto: Onsugar.com
Alesandra Ambrosio, Behati Prinslo (Novina), Foto: Onsugar.com
Ažurirano: 21.03.2014. 17:18h

Popularna manekenka Alesandra Ambrosio i njena koleginica Behati Prinslo, predstavile su novu kolekciju bikinija sa potpisom najpoznatije kompanije ženskog donjeg veša “Victoria's Secret”, prenosi glamour.com.

One su se pred publikom i fotoreporterima smjenjivale u kupaćim kostimima kreiranim za sezonu 2014. godine, ali su u prvom planu ipak bila njihova tijela, naročito kada je u pitanju Ambrosio koja ima dvoje djece.

“Uglavnom idem na pilates. Postoji mjesto u Los Anđelesu koje se zove 'Pilates Platinum' gdje su uveli reforme, pa se ne radi klasični pilates. Dosta se vježba i sagori puno kalorija. Volim i biciklo, jer je zabavno i traje 45 minuta tokom kojih se preznojiš kao lud”, otkrila je tajnu svoje linije manekenka.

Na pitanje koji model iz kolekcije koju je predstavila joj se najviše dopada, Ambrosio je izdvojila majice koje se nose preko kupaćeg.

“Mislim da su prilično slatke, to je novi trend, a mogu da se nose i na plaži, ali i van nje uz šorts”, kazala je ona.

Bonus video: