Sa ulica Pariza

Sinonim elegancije i dalje je Chanel u svim svojim verzijama i veličinama, kao i modeli kuće Louis Vuitton. Kuća Céline je doživjela planetarni uspjeh sa svojom linijom torbica, a posebno su šarmantne mini verzije u kombinacijama koža.
84 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2014. 14:09h

Svaka prava šopingholičarka reći će vam da ne postoji bolje iskustvo od kupovine u Parizu, piše buri27/7.

Ne radi se isključivo o impresivnoj ponudi najboljih svjetskih brendova, već o cijelom doživljaju grada, ambijentu koji opija, vrhunskim vinima, svjetski poznatoj gastronomiji, svemu onome što Pariz drži na vrhu liste najpoželjnijih destinacija već dugi niz godina.

Uprkos ekonomskoj krizi, teško da ćete proći slavnom Rue Saint Honore, a da nećete primijetiti elegantne dame u potrazi za novom 'it' torbicom ili cijelo more japanskih turista koji sumanuto prazne dizajnerske dućane. Industrija luksuza je doživjela određene potrese, ali još uvijek drži glavu iznad vode i to zahvaljujući modnim dodacima koji kreiraju financijsku sliku određenog brenda. Ako u obzir uzmemo sve navedeno jasno je da budno oko street style fotografa uvijek uhvati bezbroj dizajnerskih torbica koje ponosne vlasnice šetaju.

Sinonim elegancije i dalje je Chanel u svim svojim verzijama i veličinama, kao i modeli kuće Louis Vuitton. Kuća Céline je doživjela planetarni uspjeh sa svojom linijom torbica, a posebno su šarmantne mini verzije u kombinacijama raznih koža. Apsolutni hit sezone su Fendi Buggie krzneni privjesci od kojih je novi posvećen slavnom Karlu Lagerfeldu.

Ruksaci su takođe postali sofisticiran modni dodatak te je svaka kuća na tržište lansirala po jedan primjerak. Najpoželjniji je onaj kuće Chanel čija se cijena kreće oko 3000 američkih dolara

Galerija

Bonus video: