Žene koje su bile u centru pažnje na dodjeli Zlatnih globusa

94 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2014. 18:34h

U večeri holivudskog glamura, na dodjeli Zlatnih globusa koja se desila proteklog vikenda, mnoge glumice su za crveni tepih izabrale toalete kojima ne ističu pretjerano svoj seksipil.

No, na afterpartiju neke su svojim stajlinzima uspjele da skrenu pažnju. Glumica Sofia Vergara pojavila se sa dubokim dekolteom i mamila uzdahe suprotnog pola, pa je neformalno proglašena za najatraktivniju damu ovog događaja.

Megi Grejs

No, bilo je i onih koje su za ovu priliku izabrale i mnogo smjelije kreacije. Tako su britanska starleta Lejdi Viktorija Hervi (37), i manekenka Miranda Ker imale najhrabriji stajling na afterpartiju "Zlatnog globusa". Njih dvije su se pojavile u haljinama ispod kojih nijesu nosile veš.

Tejlor Svift

Miranda Ker je pozirajući fotoreporterima smjelo pokazivala "otvorenu" stranu haljine, dok je haljina indijskog dizajnera Gaurava Gupte, koju je nosila Viktorija, prikrivala samo "najkritičnija" mjesta. Ono malo materijala na njoj spasilo je Viktoriju, koja je često na listama najgore obučenih žena, da se na crvenom tepihu ne pojavi gola.

Miranda Ker

Galerija

Bonus video: