Savršen kupaći kostim za svaki oblik tijela

Izaberite model koji ističe djelove tijela kojima ste zadovoljni i automatski ćete skrenuti pogled sa zona koje želite da sakrijete
256 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2013. 17:22h

U dobro odabranom kupaćem kostimu lako možete da istaknete svoje atribute. Bitno je da vam savršeno stoji i da vas nigdJe ne steže. S jednodJelnim i tamnim kostimom ne možete da pogriješite, ali to je nekad dosadno rješenje.

Izaberite model koji ističe djelove tijela kojima ste zadovoljni i automatski ćete skrenuti pogled sa zona koje želite da sakrijete.

Odri Himenez, stilista i stručnjak za modu, otkrila je za magazin Glamour koji kroj kostima bolje odgovara kom tipu građe žena.

Monokini

Ovaj kroj kupaćeg kostima idealan je za dječačku liniju tijela, sportsku građu žena.

Ima seksi izreze sa strane, a spojen je od grudnjaka do donjeg dijela i prekriva stomak pa vizuelno stvara utisak da imate obline malo više nego što je stanje u stvarnosti.

Za manje grudi i guze

Za vas je idealan kupaći sa našivenim karnerima, volanima, resicama. Taj dodatni materijal dodaće volumen i manje poprsje ili guza izgledaće atraktivnije.

Za srednje velike ili jako velike grudi

Probajte kombinaciju sa gornjim dijelom koji izgleda kao top. Osim korpe, ovaj tip gornjeg dijela ispod ima malo deblju traku i više materijala pa daje bolju potporu i grudi čvršće stoje.

Tankini

Model kostima koji je prikladan za svaki oblik tijela. Tankini je dvodjelni kostim čiji gornji dio ima kroj potkušulje. Tako možete sakriti sitne nedostatke, malo salca na stomaku i da se osjećate prijatno na plaži.

Galerija

Bonus video: