Duge suknje za ljepši i ženstveniji izgled

Duge suknje spas su za žene koje ne žele pokazivati svoje obline i za žene kojima se ne sviđaju noge
381 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 21.05.2013. 16:59h

Želite izgledati moderno, trendi i ženstveno? Posegnite u svoj ormar ili krenite u kupovinu i odaberite najnovije modele dugih suknji, proglašene najnovijim vjesnikom ne samo proljeća nego i lijepog vremena. One su svojevrsni glasnik sunčanih dana, ležerenosti, ali isto tako i elegancije. Još su uz sve to i praktične te primjenjive za više prilika, svečanih i onih malo više casual.

Duge suknje postale su zaštitni znak raznih izloga na veselje mnogih, jer se mogu nositi za više prilika. Želite li stvoriti romantični izgled uz dugu suknju, slobodnu ju iskombinirajte zajedno sa šeširom, japankama i pamučnom uskom majicom.

Duga suknja može biti odličan izbor za večernji izlazak iskombinirana s uskom strukiranom košuljom ili majicom od svečanijeg materijala te cipelama na petu čija visina ne mora ići iznad 5 cm. Upotpunite svoj večernji izgled uz bolero ili sako.

Duge suknje spas su za žene koje ne žele pokazivati svoje obline i za žene kojima se ne sviđaju noge, odnosno kako one izgledaju. Rješenje su duži materijali suknji i haljina uz koje će podjednako izgledati elegantno i sofisticirano bez opterećivanja slikom u ogledalu.

Duga suknja će sakriti sve vaše nedostatke ili ono što vi smatrate da na vama nije dobro i od vas u samo nekoliko minuta učiniti kraljicu ili princezu te zvijezdu večeri. Od modela među popularnijima su suknje s printom cvijeća.

Hippi se ponovno vratio i opet nametnuo najnovijim modnim trendovima. Cvijeće je jednostavno popularno kao dio raznih odjevnih predmeta, ne samo suknji nego majica i kratkih te dugih haljina. Pored šarenih modela tu su i jednobojne suknje za malo elegantniji i klasičniji look koji prolazi uvijek.

Odaberite model koji vam odgovara i osjećajte se dobro dok na sebi nosite nešto novo i pomalo drugačije. Uzmite vremena i dobro razmislite prije kupovine duge suknje, neka izabrani model bude model koji kao da je šiven za vas.

Galerija

Bonus video: