Bojan Marović: Nijesam pobornik markirane garderobe

Crnogorski pjevač za “Život” kaže da su koncerti nešto što ga sada okupira. Stalno je sa bendom na putu i kaže da su kao porodica...
94 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2013. 14:22h

Šta za Vas karakteriše pojam “muškarac od stila”?

Svako ko nosi taj epitet mora da zna da nosi ipak nešto što karakteriše sam vrh života, jer u sve to možemo ubrojiti: manire, kako govorite, kakvu poziciju u društvu imate, kako se oblačite...

Pratite li modu ili ne obraćate pažnju na aktuelne trendove?

Nosim ono u čemu se najbolje osjećam i sve zavisi od prilike. Kada dođe ljeto, odnosno toplije vrijeme, volim da imam u ormaru uvijek lanene stvari, a za prelazni period neke jakne, sakoe, kape, košulje.

Imate li omiljenog modnog kreatora i koji je? Koju robnu marku najradije nosite?

Volim da imam dobra odijela, i dobre sakoe, kao i dobre elegantne cipele. Nijesam pobornik markirane gardarobe, ako mi zapadne za oko nešto, onda to moram i da imam.

Za koji odjevni predmet ne žalite da izdvojite novac? Koliko je koštao najskuplji?

Najskuplja stvar koju sam kupio i istu bacio u publiku, jer me atmosfera ponijela je sako od 600 eura, ali nije mi žao, jer je koncert bio nevjerovatan.

Da li i koliko često koristite usluge kozmetičara i koje? Inače, kakav je Vaš stav kada je to u pitanju?

Podržavam svakog ko vodi računa o sebi. Volio bih kada bi bilo više berbernica u gradu, pa da svako od nas izdvoji 30 minuta za sebe. To su radili naši stari i mislim da su znali dobro da uživaju u tim trenucima i u zanatu berberina koji na moju žalost, a i na žalost mnogih koje znam, polako ali sigurno izumire. Kada su kozmetičari u pitanju, mislim da je potrebno da svako od nas, u skladu sa novčanikom i vremenom posjećuje kozmetičare i još neka mjesta koja mogu da nam učine život malo opuštenijim i da naprave da starimo lijepo.

Omiljeni parfem?

“Armani Mania”, a volim uvijek u kući da imam sapune koji su mirišljavi.

Ko je za Vas oličenje pojma “muškarac od stila” i zbog čega?

Džordž Kluni, mislim da je sve što sam naveo, u nekom od prethodnih odgovora, on zavrjeđuje i više...

A kada je riječ o ženama, to je?

Monika Beluči, mislim da sam sve rekao.

Najinteresantniji komentar koji ste dobili na račun Vašeg izgleda?

Nikada nijesam stavljao u prvi plan izgled, iako sam postavljan milion puta u različite kontekste, ali ono što jedino mogu da vam kažem je da imam osobinu da kada me hvališ bude mi ne baš prijatno, iako želim to da čujem, ali ako me nešto kudiš, e onda nalazim izlaz da se ne ljutim.

Galerija

Bonus video: