Dajana Pejović - Golubović najbolje stilizovana ženska ličnost

Na manifestaciji “Montenegro Fashion Awards 2013”, dodijeljene brojne nagrade
205 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2013. 10:50h

Treća dodjela modnih nagrada pod nazivom "Valentini spose Montenegro Fashion Awards 2013" održala se u Delta Cityju, a tokom ove manifestacije proglašeni su pobjednici 11 kategorija.

Voditeljka Marija Mašanović, na samom početku večeri otkrila je da su nominovani u kategoriji za najboljeg modnog frizera godine Duško Radević - Bajlo, Sandro Brisković i Anđela Marović, a statua u obliku ženske cipele u svom frizerskom salonu okačiće Kotoranin.

"Meni je uvijek drago što postoje mladi ljudi koji imaju talenta i koji se trude i rade. Ove godine su ovi bili nominovani, sljedeće godine neki drugi, a došao je red i na mene. Moda je način života i prije ili kasnije to mora da dođe do izražaja", kazao je Bajlo i dodao da je ovoj profesiji posvećen već dvadeset godina.

"Podgorica je centar mode u Crnoj Gori, a ja radim u Kotoru, tako da nemam puno prilika da pokažem svoje kvalitete na način na koji to mogu podgorički frizeri u okviru editorijala i fotošutinga", zaključio je on.

Nakon što su frizeri probili led, nagrade su se dodijelile i najboljoj manekenki Nataši Đurović, pored koje su bile nominovane i Olivera Biševac i Sandra Burić, ali i najboljem manekenu Aleksandru Bulatoviću, čija su konkurencja bili Nikola Masoničić i Miloš Perić.

Valentini spose Montenegro Fashion Awards 2013 : Delta City

Voditeljka Dajana Golubović - Pejović, je dobila dva priznanja, za najbolje stilizovanu žensku poznatu ličnost i specijalnu nagradu za najnjegovaniju kosu.

Ona je prilikom preuzimanja nagrade kazala da joj žiri ovim zapravo i nije učinio uslugu.

"Sada neću moći da bacim smeće bez maskare", rekla je ona i otkrila da nije bitan način na koji se biraju odjevni predmeti, već kako ih neko nosi.

U konkurenciji za najbolje stilizovanu mušku poznatu ličnost pobijedio je Milo Radonjić, koji je prema mišljenju žirija imao najbolji stajling u odnosu na Dušana Kovačevića i Borisa Zlokovića, koji su bili u užem izboru.

"Zahvalio bih se svima onima koji su prepoznali moj stil, ali i onima koji nisu, jer su napravili balans. Bez jednih, ne bi bilo ni drugih", poručio je Radonjić prilikom preuzimanja statue.

Kao najbolji modni fotograf nagrađen je Đorđe Živaljević, za najbolju šminkerku proglašena je Ljubica Bulatović, dok je najbolja dizajnerka u Crnoj Gori u 2013. godini bila Marina Banović - Džuver.

Đorđe Živaljević

Nagradu za najbolju naslovnicu osvojio je modni časopis "Shopping lista", dok je za najbolji događaj proglašen "Paradiso Royal Fashion".

Tokom manifestacije publika je imala priliku da pogleda i reviju vjenčanica "Valentini spose" i dječiju kolekciju za proljeće "City Moda Kids". U pauzama između proglašavanja pobjednika, goste je pjesmom zabavljala Andrea Demirović.

Galerija

Bonus video: