Anđela Marković se iz Makedonije vratila s lentom

"Dobila sam dosta ponuda za rad u inostranstvu, od kojih mi je naprimamljivija iz Indije na pola godine"
193 pregleda 0 komentar(a)
Anđela Marković, Foto: Privatna arhiva
Anđela Marković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.01.2013. 08:48h

Crnogorska manekenka Anđela Marković rođena u Bijelom Polju, postigla je zapažen uspjeh na balkanskom takmičenju ''Miss New Year of the Balkan 2013'' koji je održan prije nekoliko dana u Skoplju.

U konkurenciji preko 50 djevojka iz svih balkanskih država, Anđela je osvojila titulu druge pratilje i zapaženim nastupom privukla pažnju mnogih renomiranih kompanija iz Makedonije. Snimila je i dvije reklame za čuvenu njemačku marku automobila Porše.

Makedonci su oduševljeni Crnogorkama što je, veliki plus za našu zemlju. Zaista mi je drago sto je Crna Gora uzela tri titule na ovom izboru

Makedonci su oduševljeni Crnogorkama što je, veliki plus za našu zemlju. Zaista mi je drago sto je Crna Gora uzela tri titule na ovom izboru, koji je za mene bio još jedno veliko iskustvo. Dobila sam dosta ponuda za rad u inostranstvu, od kojih mi je naprimamljivija iz Indije na pola godine", iznijela je svoje impresije Markovićeva.

Dodala je,da su joj najveća podrška otac Aleksandar, prijatelji, građani Bijelog Polja i predsjednik Opštine Aleksandar Žurić. Po njenim riječima, lokalna uprava joj je simboličnim iznosom pomogla da ode na takmičenje.

Bonus video: