Andrea nema vremena za proslavu rođendana

“Kada su u pitanju glasine o tome ko će pobijediti, ništa se ne šuška, jer su nam zabranili čak i da čitamo blogove upravo zbog tih govorkanja”
0 komentar(a)
Andrea Radonjić, Foto: Miss Universe Organisation
Andrea Radonjić, Foto: Miss Universe Organisation
Ažurirano: 13.12.2012. 20:54h

Crnogorska predstavnica na izboru za Mis univerzuma, Andrea Radonjić, danas slavi rođendan u Las Vegasu. Međutim, vremena za slavlje nema, jer se sa devedesetak djevojaka koje učestvuju na ovom takmičenju, priprema za finalno veče koje će se održati 19. decembra.

Djevojke su se prije dva dana prvi put predstavile pred žirijem u kupaćim kostimima, a, takođe, su u okviru intervjua odgovarale na njihova pitanja. Ovo cjelokupno predstavljanje uticaće i na današnje preliminarno takmičenje nakon kojeg će se proglasiti top 15.

“Uglavnom se sve družimo, ali djevojke najviše vremena provode sa onima sa istog govornog područja. Tako se ja najviše družim sa Branislavom, predstavnicom Srbije i Elizabetom iz Hrvatske. One mi, kao i Italijanka i Latinoamerikanke po karakteru najviše odgovaraju”, ispričala je za “Vijesti” Andrea Radonjić.

Ona je dodala da sve takmičarke imaju veoma malo slobodnog vremena, pa ga uglavnom koriste za odgovaranje na mailove i poruke.

“Kada su u pitanju glasine o tome ko će pobijediti, ništa se ne šuška, jer su nam zabranili čak i da čitamo blogove upravo zbog tih govorkanja”, objasnila je ona.

Na oficijelnoj strani izbora (missuniverse.com) do 18. decembra može se glasati za učesnice takmičenja. Djevojka koja sakupi najviše glasova direktno ulazi u finale.

Bonus video: