Izbor za mis Crne Gore tek u januaru

Prvi kasting biće održan 11. decembra, a drugi mjesec dana kasnije
219 pregleda 3 komentar(a)
Nikolina Lončar, Foto: Slavko Marković
Nikolina Lončar, Foto: Slavko Marković
Ažurirano: 08.12.2012. 09:21h

Izbor za mis Crne Gore, koji je trebalo da se održi u decembru, pomjeren je za 21. januar, potvrdila je Vesna De Vinča iz MisYu agencije, koja je vlasnik licence ovog izbora. Razlog je, po njenim riječima, veliko interesovanje djevojaka.

“Zbog puno zainteresovanih djevojaka odlučili smo da održimo dva kastinga za ovo takmičenje, pa smo i datum održavanja izbora morali pomjeriti za januar”, kazala je ona.

Prvi kasting za djevojke koje su se već prijavile, održaće se u utorak, 11. decembra u hotelu “Mediteran” u Bečićima sa početkom u 12 sati. Sve djevojke koje su zainteresovane za titulu nove mis Crne Gore, mogu se prijaviti putem maila missmonte2012@gmail.com, do 11. januara kada će biti održan drugi kasting.

Aktuelna misica Crne Gore, Nikolina Lončar, koja će 21. januara predati krunu, jedan je od članova žirija, a osim promovisanja izbora za najljepšu Crnogorku, ona je izdvojila vrijeme za savjete zainteresovanim djevojkama.

“Sva pitanja pa čak i prijave, djevojke mogu poslati na moj mail nikolinaloncar02@gmail.com ili na moj profil na društvenoj mreži Facebook”, objasnila je Lončar, koja će pored dvije osvojene lente, ostati upamćena i kao mis Crne Gore sa najkraćim stažom.

Nju je agencija MisYu po kratkom postupku izabrala u junu ove godine, bez održavanja izbora i kastinga, zbog, kako je saopšteno, pomjeranja izbora za Mis svijeta.

Izbor za Mis Srbije koji takođe organizuje agencija Miss Yu, održan je u oktobru.

Bonus video: