Nikolina Lončar do titule može stići i uz pomoć Facebooka

Oni koji žele podržati najljepšu Crnogorku, mogu to učiniti praćenjem njene oficijalne stranice na popularnoj društvenoj mreži
100 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 06.07.2012. 09:06h

Mis Crne Gore Nikolina Lončar dobila je Facebook stranicu, koja će joj, ukoliko nakupi dovoljan broj lajkova, donijeti nagradu na takmičenju za Mis svijeta.

Organizacija izbora za najljepšu djevojku svijeta, pored pomjeranja datuma održavanja, uvela je još neke novine. Tako od ove godine svaka misica koja učestvuje na Miss Worldu, mora imati svoju oficijalnu stranicu na društvenoj mreži Facebook.

Nakon održavanja ove manifestacije, djevojka čija stranica bude imala najviše fanova, odnosno praćenja postova i objava, dobiće posebnu nagradu. Crnogorska predstavnica Nikolina Lončar objasnila je za “Vijesti” nova pravila.

"Organizatori izbora za Mis svijeta su uveli pravilo po kojem sve učesnice takmičenja moraju u narednih nekoliko dana ugasiti privatne profile na Facebooku i kreirati oficijalne stranice na istoj društvenoj mreži”, priča Nikolina koja je jedan dio zadatka već obavila.

Pored kreiranja nove stranice i gašenja stare, ona će imati obavezu da redovno postavlja fotografije i statuse.

"Moj zadatak je da postavljam slike, na primjer iz djetinjstva, sa roditeljima, porodicom, slike koje pokazuju kako se pripremam i provodim posljednje dane prije takmičenja i slično. Na kraju će se sve računati, od toga koliko moja stranica ima fanova do broja praćenja slika i postova”, kaže Lončar, studentkinja Fakulteta političkih nauka i voditeljka Televizije Vijesti.

Nikolina se ne nada velikom uspjehu kada je u pitanju popularnost na Internetu.

"To je veoma teško, jer je sasvim logično da će svaka zemlja glasati za svoju predstavnicu. U tom slučaju Crna Gora po broju stanovnika se ne može mjeriti sa, recimo, Amerikom ili Kinom”, dodala je Lončar.

Nikolina je prošle godine osvajala nagrade na takmičenjima Mis Univerzuma i Miss Yacht Model International.

Galerija

Bonus video: