Izaberite idealan kupaći kostim

Šare i punjenje će dodati malo veličine. Odaberite gornji dio čije su korpe malo razdvojene i povezuje ih samo tanka linija.
85 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2012. 12:56h

Ako ste obli:

Nemojte se plašiti da kupite broj veći. Pokrivanje je ključno! Pokažite svoje tijelo, ali uvijek kupite kupaći koji je dovoljno rastegljiv da vam se ne ucrtava u kožu.

Dublji donji dio će vas izdužiti, a odlično će vam stajati dublji V-izrez na gornjem dijelu.

Ako imate stomačić:

Skrenite pažnju sa njega. Na primjer, izrezima sa strane na jednodjelnom kupaćem. Oni će otkriti sasvim dovoljno kože.

Detaljem na donjem dijelu skrenite pažnju na duge noge. Retro kupaći u stilu Merilim Monro daće vam struk. Vodoravne pruge na dvodijelnom kupaćem učiniće da svi vaši goli djelovi (posebno u sredini) izgledaju tanje.

Ako ste manji u gornjem dijelu:

Šare i punjenje će dodati malo veličine. Odaberite gornji dio čije su korpe malo razdvojene i povezuje ih samo tanka linija. Gornji dio sa sunđerom, naborima, printom ili prugama će vam dodati obline, kao i jednodelni kupaći sa korpama za grudi.

Ako ste krupni:

Kupaći u pravoj veličini je vaš najbolji drug. Duboki V izrez i visoki donji deo će naglasiti vaše obline. Dobar izbor je crni jednodjelni kupaći sa bretelama i linijom iznad grudi u boji. Dvodjelni jednobojni sa malo karnerića djelovaće ženstveno. Bretele koje se vezuju oko vrata skrenuće pažnju na vašu gornju polovinu.

Ako ste sitni:

Donji dio treba da ima niži struk i da se vezuje sa strane, jer će vam to dati oblik i izdužiti vas. Jednodjelni sa naborima na grudima i srednjem dijelu daće vam seksi siluetu. Cik-cak šara će izdužiti mali torzo. Bikini sa ukrasima pojačaće vaše obline.

Bonus video: