IN: Asimetrične haljine i suknje

Ovo ljeto budite izazovne tako što ćete pokazivati svoje noge s prednje strane, dok s leđa sve izgleda čedno i odmjereno
171 pregleda 0 komentar(a)
moda, Foto: Www.she.hr
moda, Foto: Www.she.hr
Ažurirano: 16.05.2012. 16:58h

Dilemu oko toga da li obući kratku ili dugu suknju (ili haljinu) napokon vrlo lako možete da riješite.

Ove sezone gotovo da ni jedan hight street brend (ali i podosta high fashion brendova) nije propustilo da u svoju kolekciju uvrsti jedan ovakav komad, a vjerujemo da se već našao i u nekim od vaših ormara.

Asimetrična moda se vratila na velika vrata, a suknje i haljine koje su naprijed kratke, a otpozadi duge mogu da se kombinuju u gotovo svim stilovima - bez obzira da li je riječ o svečanom komadu ili rokerskoj suknji koju furate uz kožnu jaknu.

Ovo ljeto budite izazovne tako što ćete pokazivati svoje noge s prednje strane, dok s leđa sve izgleda čedno i odmjereno, preporučuje She.

Sandale na punu petu su idealan izbor za ovaj kroj, ali ako se odlučite za neki drugi sklop kaiševa na stopalima ili možda platnene tenisike, opet ste na dobrom putu.

Ovakve haljine su i više nego praktične, jer za nešto hladnije vrijeme možete da ih iskoristite i kao tunike i nosite u kombinaciji sa debelim hulahopkama ili helankama.

Zavisno od detalja i odjeće, iskombinujte ove lepršave krpice, stvarate kombinaciju za svaki dan, ali lako možete da je pretvorite i u elegantni komad za noćne izlaske.

Bonus video: