Revija u Splendidu

Micev uz zvuke oluje prošetao pistom u odijelu brenda Pal Zileri

Ovogodišnja kolekcija kompanije Pal Zileri, inspirisana je sportskom elegancijom Alena Delona i klasika "U zenitu sunca"
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.03.2012. 07:57h

Meteorolog Branko Micev prošetao je pistom praćen zvucima oluje. Uz Pal Zileri odijelo kao modni dodatak nosio je kišobran - bio je to vrhunac revije koja je u petak veče održana u budvanskom hotelu Splendid.

Prikazana je muška kolekcija “Pal Zileri” za proljeće-ljeto 2012. godinu. Reviju koja se treći put održava u Budvi, kao i prethodnih puta zatvorila je poznata ličnost, a ovoga puta ta uloga je pripala Micevu.

"Moj zadatak bio je da budem iznenađenje, nadam se da sam u tome uspio. Što se tiče toga da li je teže šetati pistom ili najaviti vrijeme, kada sam se prvi put čuo sa organizatorima, rekao sam im da nisam za ovo, ali sam se predomislio. Ipak je ovo naporan i stresan posao, pa meni lakše predvidjeti vrijeme", kazao je on nakon revije.

"Večerašnjom revijom sam više nego zadovoljna", kazala je Danijela Popović, u ime organizatora, agencije “Mondaine Models”. Ona je dodala da smatra da bi svaki muškarac trebalo da ima bar jedno Pal Zileri odijelo.

Ovogodišnja kolekcija kompanije Pal Zileri, inspirisana je sportskom elegancijom Alena Delona i klasika "U zenitu sunca", pa su kreacije prema riječima organizatora prožete raskošnim duhom i azurnim bojama juga Italije.

Među materijalima preovladavaju vuneni štof, mješavina vune i svile, lan, ali i jelenska koža, dok su boje pretežno u nijansama sive i plave, sa detaljima ciklame, žute i braon. Koreografiju je kao i prošlih godina osmislila Jelena Mladenović, za šminku se pobrinula Ljubica Bulatović, dok su frizure modela bile povjerene timu Zorana Vukčevića.

Galerija