Mejkap trendovi: Narandžasta je apsolutni hit

Zagasito crveni mat ruževi, sa kojima izgledate odvažno, samouvjereno, ali i pomalo bezobrazno, ove sezone neće biti u trendu. Nosiće se ženstvene i manje nametljive sjajne, svetle i prozračne crvene nijanse.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2012. 12:44h

Apsolutni mejkap hit za 2012. godinu je sjajna narandžasto – crvena nijansa. Od sijenki, ruževa i lakova za nokte, nosi se boja mandarine.

Izađite iz dosadne kolotečine šminkanja i u 2012. zablistajte uz nekoliko novih seksi mejkap trikova.

Nije vam potrebno ni mnogo vremena ni novca, tek malo mašte u igri sa bojama. Dramatični crveni ruž za usne simbol je seksepila, ali vizažisti savjetuju da oprezno odaberete nijansu crvene koja je u skladu sa vašim tenom.

Zagasito crveni mat ruževi, sa kojima izgledate odvažno, samouvjereno, ali i pomalo bezobrazno, ove sezone neće biti u trendu. Nosiće se ženstvene i manje nametljive sjajne, svetle i prozračne crvene nijanse. Uz svijetli ten najbolje pristaju ljubičasto – crveni tonovi, a uz srednji i tamniji ten narandžasto – crvene nijanse.

Jarku boju ruža ublažite tako što ćete preko njega lagano preći prstom ili štapićem za uši. Diskretna šminka i prirodan izgled su apsolutni hit u 2012. Stoga ako ste ljubitelj crvenih ruževa, ostalu šminku svedite na minimum, neka bude diskretna i neupadljiva, savjetuje 24 sata.

Prirodno rumeni obrazi su zavodljivi i privlačni, a prirodno rumenilo je moguće dočarati i šminkom. Pomiješajte ružičasto rumenilo u prahu sa rumenilom boje breskve i nanesite “koktel” na jagodice obraza koji će u tren oka zablistati mladalačkom svježinom.

* Nežne ružičaste i breskvaste nijanse ruževa i sjaja pristaju uz svaki ten i ovogodišnji su trend. Nanesite diskretni ružičasti ruž pa potom na sredinu usana dodajte malo sjaja u boji breskve.

* Uz svijetle kapke oči izgledaju mnogo krupnije. Biserno bijela sijenku ili sijenku u boji šampanjca nanesite na kapke i unutrašnje uglove oka i malo na jagodice.

* Sjaj je apsolutni proljećni trend modnih pista 2012. Nakon što osijenčite kapke, preko sijenke nanesite malo sjaja ili hidratantne kreme. Rezultat je šik i pomalo provokativan futuristički efekat.

* Kada je šminka diskretna i neupadljiva, oči privlače posebnu pažnju. Važno je da ih zato stručno i precizno iscrtate.

* Sjaj će udahnuti živost čitavom izgledu, a najbolji način da se ovaj apsolutni trend iskoristi su glamurozni kapci.

* Nanesite na kapke bronzanu sijenku, trepavice premažite sa nekoliko slojeva maskare, a usne namažite ružem u prirodnoj boji usana. Uz breskvaste, bež i ružičaste tonove usne će zračiti prirodnom ljepotom.

* Prirodne usne su magnetski privlačne, a uz kap sjaja postaju apsolutno neodoljive i seksepilne.

Bonus video: