otputovala u kinu

Misica Andrea Radonjić za izbor spremila Hamleta na engleskom

Takmičenje na koje smo poslali Andreu je na neki način priprema za predstojeći izbor za Miss Universe 2012
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2011. 18:53h

Crna Gora će imati svoju predstavnicu i na, za ovu godinu posljednjem, takmičenju u ljepoti. Andrea Radonjić, prva pratilja izbora za Mis Crne Gore, će pokušati da predstavi svoju zemlju u najljepšem svjetlu na izboru za Miss Tourism International.

“Takmičenje na koje smo poslali Andreu je na neki način priprema za predstojeći izbor za Miss Universe 2012. Ovo je prilika da postane iskusnija, sigurnija i samouvjerenija, kako bi krenula stopama Nikoline Lončar koja je Crnoj Gori donijela dvije lente”, kazala je za “Vijesti” Milanka Đorđević, direktor marketinga agencije “Miss Yu”, koja organizuje izbor za najljepše Crnogorke.

Andrea Radonjić je trenutno na pripremama u kineskom gradu Hianu, koje će trajati dvije nedjelje, a izbor i proglašenje pobjednice zakazano je za 28. decembar. Ove godine na takmičenju sa veoma dugom tradicijom učestvuje 105 zemalja, a cilj je da pored ljepote i komunikativnosti, predstavnice pohvale svoju zemlju i ujedno je istaknu kao turističku destinaciju.

“Predstavnica Crne Gore je pošla veoma spremna, sa znanjem o tradicionalnom kulinarstvu, kulturnoj baštini, a u Kini će pričati i o prirodnim ljepotama svoje zemlje”, objasnila je Đorđević.

Poput programa na sličnim takmičenjima i na ovom će manekenke imati priliku da pokažu svoje talente, a crnogorska predstavnica je za tu priliku pripremila Šekspirovo djelo “Hamlet”, koje će izvesti na engleskom jeziku.

Nakon toga će pokazati svoje umijeće u plesu, u okviru obavezne kategorije disko dens. Pored nacionalne nošnje, Andrea će nositi i večernju haljinu, koju je kreirala Marija Šabić.