Noć za šoping: U Delti popusti do 50 odsto

Ne organizujemo samo veče za kupovinu, biće mnogo drugih događaja i iznenađenja za sve, kažu organizatori
281 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.12.2011. 17:05h

Manifestacija koja će obradovati sve ljubitelje kupovine “Grazia Shopping Night”, održaće se u petak veče od 19 sati u Delta Cityju.

“Ne organizujemo samo veče za kupovinu, biće mnogo drugih događaja i iznenađenja za sve. Na glavnoj sceni pored mene, kao domaćina mogu najaviti Dušicu Vukelić”, kazao je Ivan Golušin na konferenciji za novinare.

Dragan Perišić, marketing menadžer Delta Cityja, podsjetio je na brojne manifestacije koje su održane tokom protekle godine i najavio da neće posustati ni u narednoj.

Organizatori magazina Grazia i izdavačka kuća Attica Media, najavili su popuste u buticima Delta Cityja i do 50 odsto. Najviše je onih koji će dati 20 odsto popusta (23 butika). Od osamdesetak prodavnica 22 ne nude popust, stoji u promotivnom materijalu, dok su ostali na razne načine redukovali cijene. Jedan butik nudi sniženja od 50 i jedan od 70 procenata i to su najveći popusti u ovoj akciji.

“Cilj je da se svi dobro zabave i trguju po povoljnim cijenama. Početak će biti najzanimljiviji najmlađima koji će uživati u performansu klovnova od 19 časova. Oni koji vole kupovinu, obradovaće se popustom do 50 odsto, jer se veliki broj butika odazvao akciji. Biće nagradnih igara za kupoholičarke s najvećim računom, najbržom kupovinom i slično”, objasnila je Jelena Marić, direktor marketinga Attica Media.

Ona je dodala da će pored klovnova prisutne zabavljati žongleri i kostimirani igrači, najavila je performans s vatrom i druge zanimljivosti.

Kao gost iznenađenja, najavljena je Vesna Dedić, autorka knjige “Sunce meni, sunce tebi”, čija će promocija biti iste večeri od 20 sati.

Bonus video: