Crnogorska ljepota uživo

Organizatori su ovom manifestacijom pokazali da moda i priroda idu zajedno
194 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2011. 09:11h

Prvi “Natural Fashion Day” održan je sinoć u Delta Cityu, okupivši veliki broj ljubitelja prirode. Događaj su otvorili barmeni koji su preveći koktele i izvodeći akrobacije publiku u holu šoping mola ostavili bez daha.

Organizatori ovog događaja, autor emisije “Divlja ljepota uživo” Miki Dragićević, koji je sinoć bio i u ulozi voditelja, ovu manifestaciju organizovao je u saradnji sa Ninom Stanišić, vlasnicom škole manekena “National Style”, a prisutnima je otkrio da se ideja rodila na jednoj od tura na kojoj je bila i nekadašnja misica Crne Gore.

Ovom manifestacijom organizatori su pokazali da moda i priroda idu zajedno, a najprije su prisutni imali priliku da vide kolekcije iz butika “Sport Impuls” i brenda “Legend”. Uz prirodu, odlično se uklopio i plesni par - Jelena i Slobodan Vukčević, državni prvaci u latino-američkim i standardnim plesovima koji su u prvom pojavljivanju igrali pasodoble, dok su se na led zidu “vrtjeli” najljepši predjeli Crne Gore.

Manekeni agencije “National Style” iznijeli su i nove kolekcije sportskog benda “Adidas”, ali i naočare Optike “Monokl”. Nakon što su Slobodan i Jelena odigrali i džajv, predstavljene su kolekcije “Teranove” kao i butika “Emporio Junior” koji su nosili najmlađi polaznici pomenute škole manekena.

Galerija

Bonus video: