Šanse da Maja Maraš bude Mis svijeta 40:1

Iste šanse kao zvanično najljepša Crnogorka imaju mis Slovenije i mis Bosne i Hercegovine, dok se znatno bolje od njih kotira mis Srbije
0 komentar(a)
Maja Maraš, Foto: Boris Pejović
Maja Maraš, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.10.2011. 17:04h

Po procjeni Paddy Power online kladionice, Maja Maraš nije među favoritima za pobjedu na 61. izboru za mis svijeta, ali sa kvotom za pobjedu od 40:1, bolje se kotira nego većina crnogorskih ljepotica koje su nastupale na međunarodnim takmičenjima.

Iste šanse kao zvanično najljepša Crnogorka imaju mis Slovenije i mis Bosne i Hercegovine, dok se znatno bolje od njih kotira mis Srbije, sa kvotom 25:1.

Predstavnice Hrvatske i Albanije su među lošije plasiranim ljepoticama, a u Gani, Nikaragvi i Bahamima izgleda da ne važe ista pravila za lijepo kao u ostataku svijeta, s obzirom na to da su njihove predstavnice, sa kvotom 100:1 na posljednjim mjestima.

Prema kladioničarima favorit za pobjedu je mis Bolivije (5:1), dok su u top pet ušle i predstavnice Indonezije, SAD, Belgije i Portorika.

Mis Bolivije: Olivija Pineiro

Izbor za mis svijeta biće održan 6. novembra u Londonu i na njemu učestvuju 122 ljepotice. One su trenutno na pripremama u Velikoj Britaniji i ovih dana se takmiče u sportu, pjevanju, ali prikazuju i različite talente. Među finalistkinjama preliminarnih takmičenja nije se našla naša predstavnica, ali do izbora za mis svijeta 2011. godine imaće vremena da se pokaže.

Bonus video: