Manekenka Ivana Čuljković: Andrija Prlainović je čovjek mog života

“Preferam modele koje imaju šta da pokažu, jer žene nijesu žene bez oblina, a u Turskoj se to i traži"
687 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.07.2011. 16:40h

Crnogorska manekenka Ivana Čuljković, već više od mjesec dana nalazi se u Istanbulu gdje radi kampanje za tamošnje modne kuće, a nedavno je bila angažovana i za istaknutu kozmetičku kuću. Naime, mlada Novljanka se našla u kampanji za “Loreal”, a ovom poslovnom angažmanu za “Vijesti” kaže:

“Ponudu sam dobila još u martu, kada sam bila u Istanbulu. Na kastingu je bila zaista jaka konkurencija, poslije nekoliko dana agent me je zvao i obradovao lijepim vjestima. Naša saradnja se nastavlja i ubuduće. Zaista je velika čast raditi za tako prestižni brend”.

Ona dodaje da se Turska trudi da bude centar mode, te se nada da će i biti jer, kako ističe, na dobrom je putu.

“Preferam modele koje imaju šta da pokažu, jer žene nijesu žene bez oblina, a u Turskoj se to i traži. Potpuno je druga priča od Milana, Pariza, Londona, Njujorka, tamo idete na kastinge u apa-drapa fazonu, dok ovdje morate da ste sređeni po 10 sati koliko vam traju kastinzi. Turci mnogo vole lijepe žene i pravi su džentlmeni”, priča Čuljkovićeva.

Stidljiva, reklamira donji veš

Ona važi za jednu od stidljivijih manekenki na ovdašnjim prostorima, a u Turskoj uglavnom reklamira donji veš i kupaće kostime. Na pitanje da li je takav poslovni angažman prihvatila samo zbog dobrog honorara, kaže:

“Slagala bih kada bi rekla da nije i zbog honorara, ali to je ujedno moj posao - da rekalmiram proizvode na što bolji način. Najviše volim kada dobijem posao za veš ili kupaće kostime, jer nema viška gardrobe i sve što treba da se pokaže, vidi se. Ne osjećam ni najmanju neprijatnost, čak uživam u tome.

Prlainović je us vemu podržava

Ona dodaje da veliku podršku ima od svog momka vaterpoliste, reprezentativca Srbije, Andrije Prlainovića.

Ivana i Andrija

“Andrija me podržava u svemu i on me je nagovorio da prihvatim nekoliko poslova. Veza funkcioniše super. Oboje imamo mnogo obaveza. Kada smo slobodni provodimo svaki trenutak zajedno. S obzirom na to da je potpisao ugovor za italijanski klub Proreko, više vremena ću provoditi u Italiji što zbog njega, što zbog svog posla. Đenova i Milano su samo sat i po do dva vožnje”, naglašava ona.

"Zvuči kao kliše, ali kada sam prvi put vidjela Andriju znala sam da je to to"

Na pitanje kako je započela njihova ljubav, Čuljkovićeva kaže:

“Naša ljubav je počela još prije šest godina u srednjoj školi. Zvuči kao kliše, ali kada sam ga vidjela prvi put znala sam da je to to. Bili smo zajedno, pa nijesmo, pa jesmo, pa nijesmo... Jednostavno, imali smo pauza. Nikada za ovih šest godina nijesmo izgubili emocije, što je najvažnije od svega. Sad smo sigurni da je za čitav život“. Čuljkovićeva kaže da uz dobru organizaciju i podršku sve se može postići, tako da zbog ljubavi nema potreba da razmišlja o napuštanju karijere.

“Mislim da nema potrebe da nešto bude uskraćeno. Sve se može kad se hoće i želi”, poručuje ona.

Bonus video: