Uvijek privlačna

Modni ljetnji hit – šortsevi: Izaberite svoju kombinaciju

Ovog ljeta neće se nositi samo mini suknje i izazovne haljine, već će pravi hit biti i šorstevi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2019. 11:42h

O da! Isto toliko seksipilni i izazovni, a ujedno raznoliki, različitih boja, materijala, dezena, tako da će svaka žena moći da pronađe neki koji joj se dopada.

Do sad, sigurni smo, mnogo žena već u svom ormaru ima one od teksasa. Mnoštvo modela nude modni dizajneri, a najupečatljivije su svakako one u tirkizno-plavoj boji, te bež nijansama, vatreno crvenim ili u jednoj od hit boja ove sezone - jarko narandžastoj.

Zahvalan je komad odjeće za ljeto: uklapa se uz skoro sve što već imate od ljetnje garderobe, a može se kombinovati i sa raznim vrstama obuće, patikama, sandalama sa i bez štikle, baletankama…

Jedna od zahvalnijih kombinacija za dnevni izgled svakako je ona sa majicom (s printevima)  i starkama, a izuzetno se kombinuje sa baletankama, jednostavna, jednobojna trikmajica, neka marama i – bingo! Već izgledate fantastično!

Ako želite krajnje neodoljiv, seksi izgled, kombinujte ih sa štiklama: naglasiće vaše noge i vizuelno podići zadnjicu.

Možete ih kombinovati i sa nekom jednostavnom košuljom na pruge (ovog ljeta ta vrsta košulja vraća se na velika vrata) i blejzerom, a svakako ćete izgledati predivno ako šorts iskombinujete sa providnom tunikom, sa ili bez trikmajice ispod.

Galerija