I Lejdi Gaga nosi korsete, Kalezićev nastup kao na svjetskim revijama

Korset, kao steznik, dio kreacije, a onda i Lejdi Gaga kao neko ko je sada aktuelan, a ko je često u njemu.
95 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.04.2011. 11:08h

Sedmi Fashion Connection počeo je revijama crnogorskih kreatorki Marine Banović i Ivane Marušić, nakon čega su svoje modele predstavili butik Dagi, Ceyo i ADL.

Marina Banović kazala je da je kolekcija multiupotrebljiva, te da će korsete samo sa haljinama publika imati prilike da vidi 12. aprila u okviru Royal Fashiona, i ponovila da je ideja vodilja za reviju korset kao nosač nečega što se ne vidi. Korset, kao steznik, dio kreacije, a onda i Lejdi Gaga kao neko ko je sada aktuelan, a ko je često u njemu.

Njena koleginica Ivana Marušić, revijom “Wayang Kulit” (marionetsko pozorište sjenki), pograla se sa dvodemenzionalnim stvarima, dok je reviju zatvorio ženski modni brend ADL, kada se kao gost pojavio poznati maneken Vladimir Cvetković.

Prikazivanje kolekcija poznatih brendova iz Turske Dagijaa obilježio je muzičko scenski performans crnogorskog glumca Slavka Kalezića, koji je ličio na onaj koji prati sve revije Victoria Secrets.

Od poznatih ličnosti reviji su prisustvovali profesor Dragan Koprivica, pjevačice Kaja Milačić, Jelena Đorđević, voditelj Sabrija Vulić...

Sedmi Fashion Connection održan je u organizaciji agencije “Mondaine Models”, u šoping centru “Mall of Montenegro”.

Galerija

Bonus video: