Fashion Connection: U ponedjeljak kasting za ženske modele

Na kasting mogu da se prijave djevojke koje već imaju iskustva kada je modeling u pitanju, kao i one koje bi da okušaju sreću i nađu se na predstojećoj manifestaciji
0 komentar(a)
Mall of Montenegro, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mall of Montenegro, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.03.2011. 15:49h

Kasting za ženske modele za sedmi Fashion Connection biće održan u ponedjeljak, u 17 časova u šoping centru Mall of Montenegro, u organizaciji agencije “Mondaine Models”.

Prema riječima organizatorki kastinga Jasne Božović i Danijele Popović, mogu da se prijave djevojke koje već imaju iskustva kada je modeling u pitanju, kao i one koje bi da okušaju sreću i nađu se na predstojećoj manifestaciji.

"Sve djevojke moraju biti manekenskog izgleda, visine i predispozicija koje su karakteristične za manekenke. Prvog dana manifestacije u šoping centru “Mall of Montenegro” publika će imati prilike da vidi revije “Dagi i Ceyo”, “Codentry” i Marine Nikolić, Ivane Murišić kao i “ADL-a”. Prikazivanje kolekcija poznatih brendova iz Turske “Dagijaa i Ceyoa” obilježiće muzičko-scenski performans crnogorskog glumca Slavka Kalezića", kažu organizatorke.

Druge noći u hotelu “Maestral”, 3. aprila, biće održan “PG Sound Fashion Day” , u okviru kojeg će se predstaviti mladi dizajneri Lazar Ilić, Nataša Pejović i Violeta Basta, dok će manifestaciju zatvoriti modna kuća “Mona” s novom kolekcijom za sezonu proljeće-ljeto 2011.

Sve koreografije radiće Jelena Mladenović iz Beograda, za frizuru će se pobrinuti provjerena ekipa Zorana Vukčevića, za šminku Ljubica Bulatović, a producent je Dubravka Vujošević.

Poslije revije, biće upriličen after party u casinu hotela, a tom prilikom nastupiće Danijel Alibabić.

Bonus video: