MODNI SAVJETI

Kakve cipele odabrati za toplije dane

Ko voli blještavilo, bakreni, zlatni ili srebrni gliter poželjni su ukras na vašim nožicama. Metalik cipela odlično se uklapa uz većinu odjevnih kombinacija, a svjetlucave salonke otvorenih prstiju možete nositi čak i uz farmerice.
18 pregleda 0 komentar(a)
26.02.2019. 22:45h

Kad su cipelice u pitanju, ove se sezone nametnulo pet ključnih trendova: šljokičaste, višebojne, one drvenih potplata, s leopard uzorkom te romantične u boji pudera.

Donosimo vam ključne trendove u svijetu cipela za proljećne dane. Razmislite šta ide uz vašu ličnost  znaćete šta da  tražite po prodavnicama.

Ko voli blještavilo, bakreni, zlatni ili srebrni gliter poželjni su ukras na vašim nožicama. Metalik  cipela odlično se uklapa uz većinu odjevnih kombinacija, a svjetlucave  salonke otvorenih prstiju možete nositi čak i uz farmerice.  Šljokicama nakićene cipelice više nijesu rezervisane za večernje izlaske i svečanosti, već i za dan. Mogu to biti jednostavne salonke s visokom petom, sandale sa kaišićima, platforma sandale, tupih ili špic vrhova...

Puna ili V rezbarena peta najčešća je kod cipela koje dolaze u kombinaciji drva i kože. Vrlo su in, obvezno imaju platformu, a odlikuju ih i prirodne boje – boje pijeska i razne nijanse zemlje. U redu, klompe dugo nijesu smatrane seksi obućom, ali sandale koje ćete ovog proljeća naći u ponudi garantuju seksipil.

Kad smo kod seksipila, nema do famoznih cipelica sa leopard uzorkom kakve viđamo na brojnim, što domaćim što stranim, estradnim divama. Ako ste dakle dovoljno hrabri, posegnite za  takvim primjerkom. Totalno su trendi, piše t.portal.hr.

Narandžasta, indigo plava i vinski crvena boja dobro su se uvukle u modu, tako i u svijet cipela. Često ćete naići na sve te jarke boje isprepletene na kaišićima istih sandala i, pogledajte ih bolje, šik su, trendi, vrlo poželjne za isticanje u toplim danima. Ružičasta i zelena takođe su česte boje. Tačkice  na cipelama jednako poželjne kao i na haljinicama. Pete kod šarenih cipela nešto su robusnije. Nude ih brojni lanci ulične mode poput MissSelfridge, Zare...

I za kraj, cipele u boji pudera. Baš kao što se ova boja odjeće protegnula i u sezonu u koju smo zakoračili, poželjne su i cipele u tom tonu. Izgledaju vrlo romantično, mogu biti lakirane, sa mašnicama, visoke, niske, takođe s platformom. Ova boja vrlo lijepo izgleda na modelu od brušene kože.