Nova Topshop kolekcija za proljeće 2011.

Isječeni detalji, cvjetni printovi kao i heklane aplikacije su must have i mogu biti savršen izbor ove sezone
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2011. 08:25h

Nova proljećna sezona 2011. će biti bombastična kada je riječ o modi i stilu. Topshop proljeće 2011. sigurno će vam pomoći da izaberete visoki stil i da ga uklopite u vašu odjeću.

Boje i različiti modni stilovi koje su kreirali za novu sezonu neki od najpoznatijih modnih svjetskih dizajnera očaraće vaše oči i pomoći će vam da izaberete najmoderanije i jedinstvene modne artikle. Upadljivi print definitivno skreće pažnju, pa i ne čudi da su veoma popularni. Topshop savjetuje kako da se nosi print, tako da se ne plašite da ćete pogriješiti. Nije važno da li je tkanina sa tačkastim ili cvjetnim printom, možete ih kombinovati i izdvojiti se na veoma sofisticiran način.

Isječeni detalji, cvjetni printovi kao i heklane aplikacije su must have i mogu biti savršen izbor ove sezone, posebno za one koji vole folk uticaj. Kombinovanje ovih elemenata može biti veoma interesantna opcija i rezultat će biti super zabavan. Još jedan odličan modni trend naglašen je u Topshop proljećnoj kolekciji 2011. Svijetlo obojeni detalji na jednobojnoj odjeći. Što je veći kontrast između boja, to bolje! Izaberite detalje u svijetlim nijansama i kombinujte ih sa tamnijom odjećom za šik sofisticiranost.

Tkanine zemljanih tonova kombinovane sa crvenim i tirkiznim detaljima mogu biti savršen izbor za žene koje vole neobaveznu-šik odjeću. Suknje koje su odmah ispod koljena su više nego savršene za novu sezonu. Ako vašem obliku tijela odgovara midi, ne ustručavajte se da uzmete jednu. Lijepe, svijetle i ženstvene boje suknje kombinuju se sa običnom bluzom i sandalama.

Pantalone možda pripadaju 70-im i 80-im, ali se vraćaju na velika vrata sa novim bojama i stilovima. Omogućiće da kreirate savršeno moderan, rok-boemski izgled. Ovog proljeća, miks različitih tkanina, tekstura i boje stvara odjeću koja ističe i čini da izgledate i osjecate se fantastično.

Bonus video: