Versaće kolekcija za proljeće-ljeto 2011.

U kolekciji proljeće- ljeto 2011. vidi se vraćanje u prošlost, ali sa dozom modernizma.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2011. 16:48h

Dobro poznata modna kuća ,,Versaće" je uspjela da razvije i održi veliki ugled u modnoj industriji, budući da se smatra jednim od najprestižnijih imena u ovom domenu. Visoka klasa je sinonim za Versaće, pa nije ni čudo što je ovaj brend uspio da prevaziđe granice i postane međunarodno poznat. U novoj kolekciji Versaće proljeće - ljeto 2011. demonstriran je talenat i kvalitet.

U kolekciji Versaće proleće- ljeto 2011. vidi se vraćanje u prošlost, ali sa dozom modernizma. Haljine dominiraju kolekcijom i apsolutno su nevjerovatne. Haljine se fokusiraju na oblik tijela i stavljaju akcenat na osobine koje žene čine zavodljivom. Struk i noge su glavni fokus elementi. Ako imate vitki struk i lijepe noge, ove haljine biće savršene za vas.

Kratki šorcevi su definitivno must have za proljeće - ljeto 2011. Donose udobnost i stil. Šorcevi u kolekciji proljeće - ljeto 2011. su vrlo jednostavni i nude kežual-šik izgled koji je savršen od jutra do večeri. Versaće je uvijek kreirao modele koji ističu ženstvenost sa sjajnim stilom i ova kolekcija proljeće - ljeto 2011. nije izuzetak.

Bonus video: